Birikim okulları Talas kampüsü açılıyor

Birikim okulları Talas kampüsü açılıyor

Birikim Okulları Kayseri Kampüs Müdürü Hüseyin Arslan medya grubumuzu ziyaret ederek,  yeni eğitim öğretim yılında Birikim Okulları’nın Talas yerleşkesinde açılacağını duyurdu.

Birikim Okulları Kayseri Kampüs Müdürü Hüseyin Arslan ile Kurumsal İletişim Sorumlusu Hatice Sağır medya grubumuza nezaket ziyaretinde bulundu.         

Birikim Okullarının 28 yıllık kurumsal deneyimi ile birlikte yeni eğitim öğretim yılında Kayseri’de açılacağı müjdesini paylaşan Kampüs müdürü Hüseyin Arslan şunları kaydetti. “Birikim Okulları 28 yıllık kurumsal deneyimi ile birlikte 2023-2024 eğitim öğretim yılında Talas yerleşkesinde kampüsünü açıyor. Okulumuz 10 ilde 18 kampüsü ve 44 okulu olan 28 yıldır tamamen eğitim odaklı bir hizmet veren kurumdur. Bu yıl Kayseri, Kocaeli, Denizli ve Kilis’de şubelerimizi açıyoruz. Talas kampüsümüzde okul öncesinden Anadolu lisesine kadar tüm kademelerde öğrenci kabulümüz olacaktır. Şu anda kurum ve kuruluş ziyaretlerimizle markamızı Kayseri’ye anlatmaya çalışıyoruz. Okulumuz geleneksel eğitimden beslenen, köklerinden kopmayan değerleri eğitimi din ve hayat programını ön plana alan bir marka. Bunun yanında 21. Yüzyıl eğitim modelleri kodlama, robotik, drama, yaratıcı yazarlık, felsefe düşünce okulu gibi eğitim modellerini de hizmetini bulunduran bir markadır. “               

Okullarında sadece akademik değil, sanat, spor ve kültürel birçok eğitim faaliyetlerinin ön plana çıktığının altını çizen Arslan sözlerini şöyle sürdürdü. “Okulumuzda çift dilli yabancı eğitim modeli mevcuttur. İngilizce eğitiminin yanında ikinci yabancı dil olarak Almanca eğitimimiz mevcut. Beşinci sınıflarımızda yabancı dil hazırlıklı eğitim yürütüyoruz. Okulumuzun kendisine ait kişisel gelişim kurs merkezleri kendisine ait yayınları online eğitim platformları bulunmaktadır. Bunun yanında sadece akademik eğitim değil sosyal, duygusal ve fiziksel eğitimi de ön plana çıkaran ve hafta sonu, yaz okulu gibi yoğun sanat, spor eğitimlerinin bulunduğu bir modelde eğitim çalışmaları yürütmektedir. “                                                             

%50 eğitim bursu ile kayıtları almaya başladıklarını belirten Arslan,  Alparslan mahallesinde bulunan tanıtım ofislerinde öğrenci ve velilerin detaylı bilgi sahibi olabileceklerini belirterek sözlerini noktaladı.                                                                   

 



27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”