BİRLİK MESAJI

BİRLİK MESAJI

BİRLİK VAKFI, BELEDİYE BAŞKANLARI, STK BAŞKANLARI VE BAZI BÜROKRATLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU

Birlik Vakfı Kayseri Şubesince tertiplenen ?Birlik Kahvaltısı´ etkinliğinde konuşan Şube Başkanı Mehmet Adıgüzel ?Türkiye ve Kayseri´de neler yapabileceğimizin istişaresinin yapmak gerekiyor. Bizim üstümüze düşen çok büyük vazifeler var. Bu taşın altına sadece bizim elimizi koymamız gerekmiyor. Türkiye bizim yaşam alanımız olduğu için, bu alanlarda taşın altına artık elimizi değil gövdemizi koymamız gerekiyor? değerlendirmesinde bulundu?

Birlik Vakfı Kayseri Şubesi´nin düzenlediği Birlik Kahvaltısı´na  Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ak Parti Kayseri eski milletvekili Yaşar Karayel, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar  ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri iştirak etti?

Etkinlikte konuşan Birlik Vakfı Kayseri Şube Başkanı Mehmet Adıgüzel Türkiye ve Kayseri´de neler yapabileceğimizin istişaresinin yapmak gerektiğini vurgulayarak ?Malumunuz Türkiye zor bir süreçten geçiyor ve bu süreçte bizim de Birlik Vakfı olmamız sebebiyle, el ele tutuşup Türkiye ve Kayseri´de neler yapabileceğimizin istişaresinin yapmak gerekiyor. Bizim üstümüze düşen çok büyük vazifeler var. Bu taşın altına sadece bizim elimizi koymamız gerekmiyor. Türkiye bizim yaşam alanımız olduğu için, bu alanlarda taşın altına artık elimizi değil gövdemizi koymamız gerekiyor. 15 Temmuz gibi bir geceyi tekrar hatırlama bağlamında meydanda bir araya gelerek anmış olduk. Bu 15 Temmuz´ları yaşamamak için, tekrar bu geceleri bir daha hatırlamamak için bu birliktelik ve beraberliğimizi sağlamamız gerekiyor. Hep beraber bu çatı altında gençlerimize daha iyi bir gelecek hazırlayabilmemiz için, herkesin bu taşın altına elini koyduğunu biliyoruz. 75 bin öğrenci nüfusu olan bir şehirde hep beraber bu öğrencilere destek vermemiz gerekiyor. Çok zor süreçte okuyan öğrencilerimiz var. Bir bardak çay, bir kase çorba ile ders çalışacak ortamlara ihtiyaçları var. Bu öğrencilere sağlanan imkanları arttırmamız gerekiyor. FETÖ çetesi senelerdir gençlere bunları sağlamış ve biz de devlet olarak ellerinden aldık. Bu saatten sonra gençlerimize daha fazla sahip çıkmamız gerekiyor" değerlendirmesinde bulundu?

Etkinlikte katılımcılara seslenerek Kayseri´nin birlik ve beraberlikte her zaman kendine yakışanı yaptığını vurgulayan  Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´da  "Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Malumunuz pazartesi akşamı da yine Kayserimiz kendisine yakışanı yaptı ve Kartal Şehitliğinden başlamak suretiyle meydana yüz binlere yakın insanlar geldi ve hep beraber 15 Temmuz laneti, o kara gece bir bakıma aydınlığa erişti. Milletimizin karşı duruşunun en güzel sergilendiği Kayserimizde de bu güzel çalışma yapıldı. Biz başkanlar olarak sizlere minnet duyuyor ve teşekkür ediyoruz. Her zaman zor dönemde sağ duyunun sesi olarak, birliğin beraberliğin simgesi olarak ay yıldızlı Türk Bayrağımızın, vatanımızın, milletimizin ve devletimizin yanında oldunuz. Allah huzurumuzu, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın" ifadesinde bulundu?                                   

Milletin birlik olarak ülkeyi bölünmekten kurtardığını ve hep birlikte her şeyin üstesinden gelineceğinin altını çizen Ak Parti Kayseri eski milletvekili Yaşar Karayel ise  " Beraber olmak, birlikte olmak, şehirlere, kültürlerine ve insanlarına sahip çıkmak hepimizin görevidir. Sivil toplum kuruluşlarımızın isimleri farklı bile olsa gayeleri ülkelerine hizmet etmektir. Onun için hepimizin aynı şeyleri söylemesi gerekmez ama hedefte ülkemizin ve milletimizin birliği var. Hem seçimlerde hem de ülkemizin savunulmasında hep birlikte olduk, ülkemize sahip çıktık ve bölünmekten millet olarak kurtardık. Sizlerle birlikte sayın Cumhurbaşkanımız ve ekibi de bu birlikteliğin öncüleri oldular. Şahsi menfaatleri peşinde koşanlar şehre sahip çıkamazlar. Onun için hep birlikte şehrimize sahip çıkacağız. Fitneden, ayrımcılıktan ve bölücülükten uzak duracağız. İnşallah hep birlikte bunları desteklemeye devam edeceğiz diyor ve herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu?



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor