BİTKİ ÇAYINDA BONZAİ´YE

BİTKİ ÇAYINDA BONZAİ´YE

12 YIL HAPİS

Kayseri´de bitki çaylarına gizlenen bonzai ile yakalanan ve ?uyuşturucu madde ticareti yapma´ suçundan 1´i tutuklu 2 sanığa mahkemece ayrı ayrı 12 yıl 6 ay hapis, 25´er bin TL adli para cezası verildi ve tutuksuz sanık da tutuklandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar sonucu D.Ş. ile M.V.Ç. isimli iki şüpheli yakalandı. Şüphelilerden, bitki çayına karıştırılmış ve gizlenmiş 29 gram ağırlığında bonzai ve şeffaf poşet içerisinde metamfetamin ele geçirildi. Yakalanan iki şüpheliden D.Ş. ?uyuşturucu madde ticareti yapma´ suçundan tutuklanırken, M.V.Ç. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesi´nde görülen davada tutuklu sanık D.Ş. ile tutuksuz sanık M.V.Ç. ve avukatları hazır bulundu.

Tutuklu sanık D.Ş. mahkemede beraatını isteyerek, ?Ben metamfetamin bağımlısıyım, çok şükür o bağımlılığımdan da kurtuldum. Yakalanan bonzailer bana ait değil. Üzerime atılı suçu kabul etmiyorum? derken, tutuksuz sanık M.V.Ç. ise adalete güvendiğini söyledi.

Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanık D.Ş. ve tutuksuz sanık M.V.Ç.´nin birlikte uyuşturucu madde ticareti yaptıkları kanaatine vararak her iki sanığa da ayrı ayrı 12 yıl 6 ay hapis, 25´er bin TL adli para cezası verdi. Tutuklu sanık D.Ş.´nin tutukluluk halinin devamına, tutuksuz sanık M.V.Ç.´nin de tutuklanmasına karar verildi.


Haber Kaynak : İHA

Yabancı uyruklu şahsı bıçaklayarak öldürdü

işçi servisi tarlaya girdi: 1 ölü, 5 yaralı

Torbacılara 52 personelle şafak operasyonu

3 kişinin öldürüldüğü olayın davasına devam edildi

Koltuğun arkasında yakalandı

102 polis ile operasyon: 13 gözaltı

32 yıl hapis cezası bulunan firari şahıs yakalandı

Aranan şahıs polisten kaçamadı

Ağacı söken 4 kişiye ceza

Kendini asarak yaşamına son verdi

19 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan hırsız çatıda yakalandı

Kayseri’de çeşitli suçlardan aranan 3 şahıs yakalandı

Kayseri'de tarihi eser operasyonu: haç motifli anahtar ele geçirildi

Otomobiller kafa kafaya çarpıştı: 7 yaralı

Soba iki kardeşi hayattan kopardı

Gece kartallarının denetimleri devam ediyor