BİZE İNANANLARI

BİZE İNANANLARI

MAHÇUP ETMEYİZ

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Yahyalı - Dikme Mahallesi Derneği´nin düzenlediği Arabaşı programına konuk oldu.

 Başkan Büyükkılıç etkinlikte yaptığı değerlendirmede Melikgazi mahallelerinde gerçekleştirilen hizmet standardını Kayseri geneline yaymak istediklerini vurgulayarak ?Bu tür akşam oturmalarında dostluğu ve kardeşliği paylaşıyoruz? değerlendirmesinde bulundu?

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Yahyalı - Dikme Mahallesi Derneği´nin düzenlediği Arabaşı programına konuk oldu. Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, İl Teşkilatı mensuplarının da eşlik ettiği toplantıda dernek üyelerine seslenen Başkan Büyükkılıç hayata geçirmeyi planladıkları belediye projeleri ile ilgili olarak bilgiler verdi.

Sözlerinin devamında Melikgazi İlçesinde konuşlu mahallelerde gerçekleştirilen hizmet standardını Kayseri geneline yaymak için aday olduğunu belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç ?Anadolu´muzun geleneksel bir kültür parçası olan bu uzun ve kış aylarındaki akşam ev oturmaları birçok güzelliği, birliği, paylaşımı ve sosyal birleştiriciliğini yaşatmaktadır. Koyu sohbetler yanında günün ekonomisi, sosyal yaşamı ve siyaset konuları hatta bağ zamanı yapılacak çalışmalar gündemi belirlemektedir. Fırsat buldukça bizlerde bu akşam ev oturmalarına iştirak ederek bu sohbetlerden feyzimizi alıyoruz. Bugün de ARABAŞI sofrasında Yahyalı Dikme Mahallemizin kadirşinas sakini dostlarımızla akşam oturmasında beraber olduk. Bizlere güvenen, inanan ve destek veren tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Milletimize hizmet yolunda çıktığımız kutlu yolda Rabbim bizleri muvaffak etsin. Hemşerilerimizin gönüllerine hitap edecek güzel hizmetleri yapmayı nasip etsin. Ortak akıl ve şehri birlikte yönetim anlayışımız içerisinde el ele gönül gönüle verecek çok çalışacak, başaracağız. Birlikteliğimize, beraberliğimize vesile olduğuna inandığım bu güzel etkinlik ile bizleri bir araya getiren dernek yönetimi ve katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum? ifadesini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı