"BİZİM LİSTEMİZ HAZIR, SON SÖZ BAŞBAKANIMIZIN"

AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Kayseri kamuoyunda sıklıkla sorulan İlçe Belediye Başkanları ne zaman açıklanacak sorusunu cevapladı. Uzun süredir devam eden çalışmaların sonuna geldiklerini ve netleşmelerin olduğunu dile getiren Dengiz, Başbakanımızın

AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, 30 Mart mahalli idareler seçimleri için il teşkilatının çalışmalarının tamamlandığını ve isim listelerinin hazır olduğunu söyledi. Son sözü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın söyleyeceiğini belirten Dengiz, "Uzun süredir devam eden çalyışmalarımızın sonuna geldik, burada da netleşmeler oldu ancak Başbakanımızın onayını ve açıklamasını bekliyoruz. Tabi burada netleşti derken değişiklikler olabilir mi, bunu bilemiyoruz. Bu başbakanımızın kendi iradesindedir. Başbakanımıza ve genel merkezimize raporlarımızı sunduk görüşmelerimiz oldu. Sonuçta biryerlere geldik. Son anda oturulup karar velilecek şeyler değil bunlar. Çalışmalarımız ayladır devam ediyor. Bizim listemiz hazır. Başbakanımız ekibiyle birlikte Türkiye genelindeki tüm ilçeleri gözden geçiriyor. Japonya gezisinin öncesinde Kayseri listesi onaylanır diye beklentim var. Ancak sayın başbakanımız Japonyaya gidersede önümüdeki hafta Çarşamba yada Perşembe günü açıklanır diye tahmin ediyorum. Aslında adaylarımızın açıklanması bu günlere kalamayacaktı aslında ama gündem yoğun olduğu için bu gecikmeler meydana geldi. Biz aslında Aralığın 15`i gibi açıklamayı düşünüyorduk. Az kaldı, birkaç gün daha sabır gerekiyor." diye konuştu.

                Türkiye deki songünlerde yaşanan yaşanan geleşmeleri ülke ekonomisine sekte vurmaya yönelik girişimler olarak değerlendiren Dengiz, "Türkiye`nin dünya genelinde parlayan bir yıldız haline gelmesini çekemeyen yada bir tehlike olarak gören mihrakların ülkemizin önüne set çekmek için yaptığı çalışmalardır. Ben bu gelişmeleri doğum öncesinde yaşanan sancı olarak görüyorum." şeklinde konuştu.

                Yerel seçimlerdeki hedeflerinin de 16+1 olduğunun altını çizen Dengiz, artı bir faktörünün çok önemli olduğunu söyledi. Dengiz, "Artı bir bana göre bir lokomotif diğerleride vagon. Bu bir sinerji. İnşallah o sinerji sayesinde seçimlerden 1+16 ile çıkacağız." dedi.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı