BİZZ RESORT TERMAL OTEL KOZAKLI’DA HİZMETE AÇILDI

BİZZ RESORT TERMAL OTEL KOZAKLI’DA HİZMETE AÇILDI

Bizz Resort Termal Oteli Nevşehir Kozaklı’da vatandaşların hizmetine açıldı.

Bizz Resort Termal Oteli Nevşehir Kozaklı’da vatandaşların hizmetine açıldı. Türkiye’nin sayılı, İç Anadolu’nun ise en büyük tesisi olan Bizz Resort Termal Otelinde mikrofonlarımıza açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Behsat Önder,  eksiklerin tamamlanmasının ardından tam kapasiteyle vatandaşlara en iyi hizmeti sunacaklarını belirtti.

Toplam 476 bağımsız bölüm, 2041 yatak kapasitesi ile ülkemizde tek kütle üzerindeki en büyük tesislerinden birisi olan Bizz Resort Termal Oteli vatandaşların hizmetine açıldı.

Market, havuzlar, spa, eğlence alanları, masaj salonları ve daha birçok yönüyle hizmete giren Bizz Termal Oteli ile ilgili haber ekibimize bilgiler veren Bizz Resort Otel Yönetim Kurulu Başkanı Behsat Önder, dört senedir kapalı olan tesisi yenileyerek vatandaşlara en iyi hizmeti sunacaklarını belirtirken şunları kaydetti.

 “Burada yapılan tesisin son halini kamuoyunda paylaşmak istedik. Bu kapasitede bu büyüklükte bir tesisi İç Anadoludaki en büyük tesis dört seneye yakın kapalı bir şekilde durması bizi rahatsız etti. Buranın milli bir gelir olduğunu düşünerek mağdur üyelerin haklarını korumak adına böyle bir işletmeyi açma kararı aldık. Aslında çok zorlu bir süreç geçirdik ama aldığımız geri dönüşler bizleri çok memnun ettiler. Birçok eksiğimiz olabilir ancak bunlar zamanla tamamlanacak ve tam kapasiteyle vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunacağız. “

  Bizz Resort Otel Genel Müdürü Burak Öztürk ise Türkiye’nin sayılı, İç Anadolu’nun ise en büyük tesisi olduklarını söylerken şunları ifade etti. “Tesisimiz yaklaşık dört senedir kapalı olan bir tesis. 15 Eylül’de bir çalışma başlattık ve 50 günün sonunda tesisimizi hizmete açabildik. Tesisimiz 106 odalı otel bloğu 370 daireli de hisseli gayrimenkul satışı yapılmış iki bloktan oluşmaktadır. Toplam 476 bağımsız bölüm 2041 yatak kapasitelidir. 2 aylık bir çalışmanın sonunda dediğim gibi tesisi açtık. Şimdi sadece hisseli gayrimenkul sahibi müşterilerimiz konaklıyor. 130 civarında personel istihdam ediyoruz. Tesis yatak kapasitesi ve oda olarak ülkemizde tek kütle üzerindeki en büyük tesislerinden biri, İç Anadolu da zaten en büyük. Yaklaşık 10 gündür hizmet veriyoruz. Zorlu bir süreç yaşadık. Ufak tefek eksikliklerimizi tamamladıktan sonra tüm vatandaşlarımıza bu güzel tesisimizde hizmet vereceğiz. “

Açıklamaların ardından yetkililer basın mensuplarına otelin tanıtımı yaptılar.

HABER: ÖZĞÜR AYDOĞDU



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”