BOYDAK HOLDİNG

BOYDAK HOLDİNG

MOBİLYA´DA 2015 HEDEFLERİNİ TUTTURDU?

   Boydak Holding mobilyada 2015 hedeflerine yıl sona ermeden ulaştı? Son olarak Akdeniz Bölgesi´nde 2 günde açtığı 4 mağaza ile 2015´te toplam 107 yeni mağazayı faaliyete geçiren Boydak Holding bu mağazalar için toplam 120 milyon TL yatırım yapıp, , 2 bin 50 kişiye de istihdam sağladı?
Türkiye´nin lider mobilya markalarını bünyesinde barındıran Boydak Holding, yurt çapında hızlı mağazalaşma sürecini sürdürüyor. Boydak Holding, son olarak Akdeniz Bölgesi´nde 2 günde 4 yeni mağaza açarak, 2015 yılında açtığı yeni mağaza sayısını 107´ye çıkardı. Böylece Boydak, yılsonu için hedeflemiş olduğu 107 yeni mağaza sayısına, yıl bitmeden ulaşmış oldu. 2015 yılını yüzde 15 büyüme gerçekleştirerek 7 milyar TL´lik ciro ile kapatmayı hedeflediklerini, ihracatın ise yüzde 12 artışla 580 milyon dolar seviyesine çıktığını açıklayan Boydak Holding CEO´su Memduh Boydak, ?Lokomotif sektörümüz olan mobilya ile yurtiçinde ve yurtdışında istikrarlı büyümemize devam ediyoruz. Bu yıl İstikbal, Bellona ve Mondi markalarımız adına toplam 107 yeni mağaza açtık, bu mağazalar için yaptığımız yatırım tutarı ise 120 milyon TL´yi buldu. Böylece bu yıl yeni açılan mağazalarımızda doğrudan bin, dolaylı olarak 2 bin 50 kişiye istihdam sağlamış olduk? diye konuştu.
Türkiye´nin lider mobilya markalarını bünyesinde bulunduran Boydak Holding, geliştirdiği yenilikçi ürünler ve tüketicinin ihtiyacına hitap eden koleksiyonları geniş kitlelere ulaştırmak üzere hızlı mağazalaşma stratejisine devam ediyor. Boydak Holding son 2 günde 4 yeni mağaza açtı. Boydak Mobilya Grubu markalarından Mondi ile İskenderun ve Osmaniye´de birer, Mersin´de ise 2 yeni mağazayı faaliyete geçiren Boydak Holding, böylece 2015 yılında açmayı hedeflediği 107 mağaza sayısına yıl sona ermeden ulaşmış oldu.
Boydak Holding´in lokomotif sektörü olan mobilya ile hem yurtiçinde hem de yurtdışında istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ettiğini belirten Boydak Holding CEO´su Memduh Boydak, ?Ekonomik açıdan zor geçen bir yılın sonuna yaklaşırken kendi adımıza Türkiye ekonomisine katkı sağladığımız için mutluyuz. Şöyle ki, 2015 yılı başında yıl içinde 107 yeni mağaza açmayı planlamıştık. Akdeniz Bölgesi´nde son iki günde açtığımız 4 mağaza ile birlikte, daha yılı bitirmeden bu hedefe ulaşmış olduk. Yılbaşından bu yana açtığımız yeni mağazaların toplam yatırım tutarı 120 milyon TL civarında. Kazandığımızı işimize yatırarak, ölçeğimizi daha da büyütmek, mobilya markalarımızın küresel hedeflerle yol almasına destek vermek ve nihayetinde ülkemiz için değer yaratmak her zamanki gibi temel hedefimiz olmaya devam edecek? dedi. Yeni açılan her yeni mobilya mağazası aracılığıyla Türkiye ekonomisine hem de mağaza açılan bölgeye çok yönlü katkı sağladıklarını belirten Boydak, ?Yıl boyunca açtığımız 107 mağaza ile perakende alanında 1.000 kişiye, üretim tarafında 1.050 kişiye toplamda 2 bin 50 kişiye istihdam sağladık? dedi.
?Boydak Holding´in mobilya alanındaki gücünün ardında güçlü markalarımız ve entegre üretim gücümüz bulunuyor? diyen Avrupa´nın en büyük entegre üretim tesisine sahip mobilya üreticisi olduklarını hatırlatan Memduh Boydak, şu bilgileri verdi: ?İşimizde farklılaşmak ve işimizi büyütmek için yatırımlara devam ediyoruz. Bu yıl dünyanın en büyük sünger fabrikasını 150 milyon TL yatırımla Kayseri´de açtık, bu tesisle ilave 500 kişilik istihdam sağladık. Türkiye´nin bitmiş ev mobilyası ihracatının yüzde 25´ni bugün tek başımıza Boydak Holding olarak karşılıyoruz. Yurtdışında da yatırımlarımıza devam ediyoruz, 2015´te yurtdışında 20 yeni mağaza açtık.?



Başkan Büyüksimitci: "Kayseri’nin yıllık ihracatı yüzde 17,7 oranında arttı"

Başkan Gülsoy: Şubat ayında 143 ülkeye 314 milyon 61 bin dolar ihracat yaptık"

"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık

yapısal reformlara odaklanılmasını isabetli buluyoruz

Dünyanın ilgisini çekecek "turizm" yatırımları