BOYDAK HOLDİNG

BOYDAK HOLDİNG

2016 YILININ İLK DÖRT AYINDA 31 YENİ MAĞAZA AÇTI?

Boydak Holding 2016 yılının ilk dört ayında 31 yeni mağaza açtı? Mağaza açılışlarıyla ilgili bilgi veren Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Uyanık,? Boydak Holding olarak lokomotif sektörümüz olan mobilyada yeni mağaza açılışlarını hem cirosal büyümeye katkı hem de erişim ağımızı genişletmek adına çok önemsiyoruz? ifadesini kullandı?
Türkiye´nin lider mobilya markalarını bünyesinde bulunduran Boydak Holding, yurtiçi mağazacılık faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Yılın ilk 4 ayında 31 yeni mağaza açan Boydak Holding, İstikbal ve Mondi markalarıyla Gaziantep ve Kahramanmaraş´a 2 günde 5 yeni mağaza daha açtı. Mağaza açılışlarıyla ilgili bilgi veren Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Uyanık, ?2 günde İstikbal markamız adına 3, Mondi markamız adına da 2 yeni mağaza birden açtık. Boydak Holding olarak lokomotif sektörümüz olan mobilyada yeni mağaza açılışlarını hem cirosal büyümeye katkı hem de erişim ağımızı genişletmek adına çok önemsiyoruz. Bu yıl İstikbal, Bellona ve Mondi ile toplamda 90 yeni mağaza açmayı planlıyoruz. Yılın ilk 4 ayında 31 mağaza açarak, hedeflerimizin de önünde koştuk. Yılı bu ivmeyle planladığımız gibi bitireceğimize inanıyoruz? diye konuştu.
Boydak Holding´in mağazacılık anlayışının temelinde tüm mağazaların birer yaşam alanı olarak tasarlanmasının bulunduğunu belirten Uyanık, önceliğin tüketicinin gönül rahatlığıyla ve konforlu alışveriş yapması olduğunu vurgulayarak ?Her mağazayı tüketicilerimiz bizden neyi, nasıl yapmamızı ister diye düşünerek tasarlıyoruz. Bu soru Her Güne Bir İlk olan mottomuzun da çıkış noktasını oluşturuyor? dedi. Boydak Holding´in 29-30 Nisan 2016 günlerinde Kahramanmaraş ve Gaziantep illerinde hizmete açtığı İstikbal mağazaları 1.600 metrekare ile 4.000 metrekare arasında değişirken, Mondi mağazaları da 1.000 ile 1.600 metrekare arasında müşterilerine hizmet verecek.? İfadesini kullandı?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık

yapısal reformlara odaklanılmasını isabetli buluyoruz

Dünyanın ilgisini çekecek "turizm" yatırımları

ilk 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan 17 Kayseri firmasını tebrik etti

Başkan Büyükkılıç: "Artık ihtisas fuarları ile Kayseri'miz gündemde"