BOYDAK HOLDİNG

BOYDAK HOLDİNG

260 ŞEHİT AİLESİNE DESTEK OLACAK

Kayseri valiliği tarafından sürdürülen şehit ailelerine katkı sağlamak amacıyla proje ile 260 şehit ailesine destek olunacak. Çalışma kapsamında vali Süleyman Kamçı ve Boydak Holding yöneticileri arasında protokol imzalandı.
Konuyla ilgili bilgi veren boydak holding Ceo´su Ertunç Laçinel, topluma karşı sorumluluklarımızın bilincinde olarak her noktada katkı sağlayabileceğimiz projeleri değerlendiriyoruz diyerek şöyle konuştu.
Şunun bilincindeyiz ki öncelikli görevimiz, ülke ekonomisine katkı sağlayacak çalışmalar ile boydak holdingi geliştirmek yine aynı amaçlar doğrultusunda toplumumuzun her alanında sosyal faydalar oluşturmaktır. Başlangıç olarak yaptığımız çalışmaların sonuçlarını almaya başladığımız bu günlerde Kasım ayında üç mobilya markamızda da son 5 yılın en yüksek satış rakamlarına ulaştık. Tabi ki bunu yeterli görmüyoruz emanetin farkında olarak tüm koşullara rağmen amacımız şirketlerin büyümesini sağlamak gerek yurt içindeki satış hedeflerimizi gerekse ihracat hedeflerimizi 2017 yılı için yüzde 30 oranında arttırdık bizler mücadelemizi dünyada ve ülkemizde markalarımızın verimliliğin artırmak ve globalleşme yönünde uluslar arası standartlara erişmek için veriyoruz hedeflerimizin sonuçlarını hem bölge ekonomisi hem de ülke ekonomisi açısından katkılarını kısa zaman da göreceğimizi düşünüyorum. Kayseri valiliğimizin önderliğinde gerçekleştirilen proje ile şehit ailelerimize bir nebze olsun faydamız olması bizlere onur verecektir. Ülke olarak bir çok alanda verdiğimiz mücadelede bu vatan için canlarını ortaya koymuş şehitlerimizi rahmetle anıyorum
Valisi Süleyman Kamçı da "Vatani göreni yaparken, yurt savunmasında şehit düşmüş asker, polis ve sivillerin geride kalan ailelerine katkı sağlamak için planlanmış projeyle Kayseri Valiliği himayesinde 260 şehit ailesine bugün imzalanan protokol kapsamında 210 oturma grubu ve 50 genç odası yardımı yapılacak. Onur kaynağımız şehitlerimizin bize emanet bıraktığı yakınlarını rencide etmeden, gereken yardımları yapacağız" dedi.
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan boydak holding CEO´su Laçinel FETÖ terör örgütüyle ilintili 42 bayinin işine son verdiklerini, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu adına Boydak Holdingi daha ileriye götürmek için görev yaptıklarını söyleyerek şöyle konuştu.
"Gerek genel, gerekse yerel medyada bazı konularda bize haksız eleştiriler yapıldı. Bu haksız eleştiriler bizi yolumuzdan alıkoyamaz. Son 5 yılın ciro rakamlarını 6 aylık dönemde aştık. 2017 yılında çalışma arkadaşlarımla birlikte ciromuzu geçmiş yılların yüzde 30 üzerine çıkaracağız. TMSF tarafından bu kuruluşa siyaset yapmaya değil, ticaret yapmaya geldik" diye konuştu.
Vali Süleyman Kamçı da Boydak Holdingin ülkeye mal olmuş milli bir kuruluş olduğuna dikkati çekerek, "Bu holding milli bir değerimizdir. Kimse, bu kuruluşu daha geriye götürmez ve götüremez. Hep ileri taşınacaktır" dedi.
HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"