BOYDAK HOLDİNG CEO´U ERTEKİN,

BOYDAK HOLDİNG CEO´U ERTEKİN,

?BU ŞİRKET ÇOK İYİ YÖNETİLİYOR"

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunca Boydak Holding CEO´su olarak görevlendirilen Alpaslan Baki Ertekin holding hizmet binasına gerçekleştirdiği basın toplantısında 2018 yılının ilk altı aylık kısmını değerlendirdi? Ertekin yaptığı değerlendirmede bu yılın ilk 6 aylık hedef büyüme rakamını yüzde 7 olarak açıkladıklarını ve büyümenin 7.41 olarak gerçekleştiğini, böylelikle hedeflenen büyüme oranının yakalandığını duyurarak ?Biz bazılarının hayalini kuramayacağı şirketin yönetimini gerçekleştiriyoruz. Mali tablolar ortada. İstediğiniz bağımsız denetçiyi getirin. 50 bin laf söylendi, panik havası olmasın diye bir şey demedik. Bu şirket çok iyi yönetiliyor.? İfadesini kullandı?

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunca Boydak Holding CEO´su olarak görevlendirilen Alpaslan Baki Ertekin holding hizmet binasına gerçekleştirdiği basın toplantısında 2018 yılının ilk altı aylık kısmını değerlendirdi? Yılın ilk 6 ayında büyüme rakamlarının yüzde 7,41 olarak gerçekleştiğini vurgulayan Ertekin "2017´nin ilk 6 ayında ciromuz 4,3 milyar liraydı. 2018´in ilk 6 ayında 4,6 milyar lira olarak gerçekleşti. 2018 hedef ciro beklentimiz 9,7 milyar lira. 2018 yılı ihracat beklentimiz 420 milyon dolar. 2017 yılında 11,5 milyon lira Ar-Ge bütçemiz vardı. 2018 Ar-Ge hedefimiz 17,1 milyon liraydı. 2018´in ilk çeyreğinde bu rakamın 7 milyon lirasını harcadık. 2018 yılında bugüne kadar 72 milyon liralık yatırım yaptık." İfadesini kullandı?

Ertekin sözlerinin devamında Boydak Holding´in 140 ülkeye yaptığı ihracat ile Türkiye ekonomisinin lider kuruluşları arasında yer aldığını, Boyteks Tekstil şirketinin Kayseri´nin en çok ihracat yapan şirketi olduğunu vurgulayarak "Dünyada üzerinde yatılan her 10 yataktan birinde Kayseri Boyteks Tekstil tesislerinde üretilen yatak kumaşı kullanılıyor." Diye konuştu?

Boyteks Tekstil´in her yıl kendisine ait üç patenti tescil ettirdiğinin altını çizen Ertekin, kan dolaşımını hızlandıran, mıknatıslı, balık pullarından yaşlanmayı engelleyici yatak kumaşı üretimlerinin oldukça rağbet gördüğünü belirtti?

Boydak Holding Ceo´su Ertekin, 2014 yılında İstikbal, Mondi, Bellona olarak bin 480 mağazaları olduğunu, bu rakamı 2018 yılı ilk çeyreğinde bin 530´a taşıdığını anımsatıp Boydak Holding kurumlarının zarara uğratıldığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirterek şöyle konuştu?"TMSF olarak burayı teslim aldığımızda 145 milyon dolar banka hesaplarımızda paramız vardı. Bu rakam bugün 77 milyon dolara indi. Biz son 13 ayda 200 milyon dolar borç ödedik. Biz bazılarının hayalini kuramayacağı şirketin yönetimini gerçekleştiriyoruz. Mali tablolar ortada. İstediğiniz bağımsız denetçiyi getirin. 50 bin laf söylendi, panik havası olmasın diye bir şey demedik. Bu şirket çok iyi yönetiliyor."

Medya mensuplarının Boydak Holding´in satılıp satılmayacağıyla yönündeki soruyu da cevaplayan Ertekin, "Biz burada kayyum olarak bulunuyoruz. Kimin malını satıyorsunuz? Devlet bize dedi ki ´Ben bir karar vereceğim. Ben o kararı verene kadar, bu malın sevk ve idaresini sen yapacaksın.´ dedi. Yerel mahkemenin kararı bile açıklanmadı. İç yargı yollarının tamamı bile tükenmeden böyle bir şeyin gündeme gelmesi düşünülemez." Şeklinde konuştu?



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor