BOYDAK HOLDİNG YÖNETİMİ

BOYDAK HOLDİNG YÖNETİMİ

15 TEMMUZ ŞEHİT VE GAZİLERİNİ UNUTMADI?

Boydak Holding  yönetimi   15 Temmuz gecesi yaşanan ve Türkiye Cumhuriyeti Demokrasisi´ni yıkmayı hedefleyen darbe girişimini unutmadı. 15 Temmuz gecesi gerçekleşen ve Millet İradesini hedef alan hain darbe kalkışmasının ardından TMSF´ ye devredilen Boydak Holding´ in personel ve misafir yemekhanesine ?15 TEMMUZ DESTANI´nı simgeleyen posterler asıldı.

Temmuz gecesi yaşanan ve Türkiye Cumhuriyeti Demokrasisi´ni yıkmayı hedefleyen darbe girişimini unutmayan ve unutturmak istemeyen Boydak Holding yönetimi  personel ve misafir yemekhanesine ?15 TEMMUZ DESTANI´nı simgeleyen posterleri astırdı?

Asılan posterlerde, darbe kalkışması esnasında Özel Kuvvetler Komutanlığını ele geçirmeye gelen hain Semih Terziyi vurarak darbenin seyrini değiştiren Kahraman Şehidimiz Ömer Halisdemir´ in, hain kalkışmada şimdiki adıyla 15 Temmuz Şehitler köprüsünde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın çağrısıyla darbeci hainlere direnirken Şehit edilen baba-oğul Erol Olçok ve Abdullah Tayyip Olçok´ un resimlerinin yanı sıra, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ ın darbecilere karşı İstanbul Atatürk Havalimanında halk tarafından karşılandığı anın, yine hain kalkışmanın sürdüğü esnada Havalimanında darbeci tankların önüne yatan vatandaşımız Metin Doğan´ ın ve Türk Milletinindarbeci vatan hainlerine karşı şanlı direnişinin resmi yer aldı.

Bu hassas davranışla birlikte, Türkiye Cumhuriyeti Devletini ve Millet İradesini korurken Şehit edilen Kahraman şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizin unutulmadığı, aziz hatıralarının her daim yüreklerde olduğu bir kez daha vurgulandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti

“Bu coğrafyada yaşamanın bedeli güçlü olmak”

“İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık”

Erciyes'in eteklerine 271 bin fidan

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı