BOYDAK HOLDİNG´DEN 450 ÇOCUĞA SÜNNET TÖRENİ

BOYDAK HOLDİNG´DEN 450 ÇOCUĞA SÜNNET TÖRENİ

Boydak Holding yönetimi Holding personellerinin çocuklarına toplu sünnet töreninin ardından ilimizde ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına da Toplu Sünnet düzenleyerek 450 çocuğun erkekliğe ilk adımı atmalarına vesile oldu.

Boydak Holding yönetimi Holding personellerinin çocuklarına toplu sünnet töreninin ardından ilimizde ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına da Toplu Sünnet töreninde 450 çocuk sünnet ettirilerek erkekliğe ilk adımı attılar. Bir çiftlikte gerçekleşen Toplu Sünnet Töreni Kur´an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Aileler sünnetlik kıyafetlerini giyinmiş çocuklarıyla birlikte fotoğraf çekindiler.

Boydak Holding İnsan Kaynakları Koordinatörü Murat Aksu ve ailelerin iştirak ettiği sünnet töreninde konuşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Çocuklar ve gençler ülkenin en değerli varlıkları olduğuna dikkat çekerek Boydak Holdingin hayır işini takdir ettiğini söyleyerek şunları kaydetti. ?Doğrusunu isterseniz ben on yıl öğretmenlikten sonra belediyeciliğe başladım. Uzun süredir de belediyeciyim. Ama çocuklarla alakalı bir iş oldu mu heyecanımız kat kat artıyor. Bir devlet adamına sizin en değerli varlığınız nedir diye sorsanız, çocuklar, gençlerimiz ve geleceğimizdir diyeceklerdir. Anne, baba ya da öğretmene sorsanız da aynı cevabı alırsınız. Yani sizler ve sizin çocuklarınız bu ülkenin en kıymetli varlıklarıdır. Bu nedenle Devletimiz ve milletimiz için de sizler çok önemlisiniz. Ben Boydak Holdingin bu geleneksel hayır işini ve güzel işini her zaman takdir etmekteyim. Gerçekten çok teşekkür ediyorum. Hayırlarını Allah kabul etsin.

 Boydak Holding İnsan Kaynakları Koordinatörü Murat Aksu ise konuşmasında, Toplu Sünnet Törenlerinin gelenekleri olduğu ve bu geleneklerini devam ettireceklerini belirtirken şunları söyledi. ?700 civarında çocuğumuzu Boydak Holding çatısı altında bir o kadar çocuğumuzu da Valilik tarafından ilimizdeki ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını sünnet ettirdik ve ettireceğiz. Bu Boydak Holdingin bir geleneği ve bu geleneği devam ettireceğiz. Belediyemiz ve Valiliğimiz bizlerde bu konu da çok destek oldular. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Sizlerde bize bu güzel günde katıldınız. Çocuklarımız için hayırlı ve uğurlu olsun. İnşallah onların büyümelerini de askerliklerini de evliliklerini de görelim. Allah onlara hayırlı güzel evlatlar nasip etsin. ?



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor