BOYDAK OPERASYONU´NUN YANKILARI

BOYDAK OPERASYONU´NUN YANKILARI

GÜL ?UMARIM DAHA FAZLA RENCİDE EDİLMEZLER?

 

İlimizde paralel yapı iddiasıyla başlatılan operasyonda mali finans sağladıkları gerekçesiyle Boydak grubunun 4 üst düzey yöneticisi hakkında alınan gözaltı kararının yankıları sürerken beklide en ilginç tepki 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül´den geldi? Boydak Holding yöneticilerinin gözaltına alınmasını değerlendiren Gül "Umarım daha fazla rencide edilmezler" ifadesini kullandı?.
Kayseri´de paralel yapı iddiasıyla başlatılan operasyonda mali finans sağladıkları gerekçesiyle Boydak grubunun 4 üst düzey yöneticisi hakkında alınan gözaltı kararının yankıları ilimizde ve ülke genelinde devam ederken beklide en ilginç yorum 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül´den geldi? Cuma namazını Sarıyer Orman Bölge Müdürlüğü içinde bulunan Fatih Ormanı Camii´nde kılan Abdullah Gül, cami çıkışında medya mensuplarının gündeme ilişkin sorularını cevaplarken Boydak Holding´e yapılan operasyonu ve 4 üst düzey yöneticinin gözaltına alınmasıyla ilgili bir soruya, "Boydak ailesi çalışkanlığıyla, dürüstlüğüyle, hayırseverliliğiyle bilinen bir aile. Türkiye´nin önemli sanayicilerinden. Ümit ederim ki daha fazla rencide edilmezler." Değerlendirmesinde bulundu?.
Göz altılarla ilgili değerlendirme de bulunan bir diğer isim CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, , ?Ülkemizin itibarı açısından da önemli kayıplara neden olacaktır.? İfadesini kullanırken, Chp İl Başkanı Feyzullah KESKİN ise bazı şeyleri gerekçe göstererek cadı avına çıkar gibi işadamı avına çıkılmasına karşı olduklarını ve işadamlarına yapılan operasyonların ülke ekonomisini sıkıntıya sokacağını vurgulayarak ?İşadamlarının huzursuz olması, işverenlerin huzursuz edilmesi ülke ekonomisi için sıkıntı oluşturur. Ülkenin uniter devlet ile ilgili sıkıntısı olan insanlar varsa, devlet bunu tespit eder. Ancak bu isim altında sanki cadı avına çıkar gibi işadamı avına çıkılmasına karşıyız. Herhangi bir şeyi bahane ederek, mahkeme kararı olmadan, dün birlikte hareket ettiğiniz insanları bugün ?ayrılırsanız size gösteririm´ yaklaşımı tehlikelidir. Eğer bugün o insanlar suçlu ise, dün birlikteydiniz ve sizde suçlusunuz. Birlikte hareket edenlerde suçludur.? diye konuştu.
HABER MERKEZİ..



Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor