BOZKURT UMUT DAĞITTI!

BOZKURT UMUT DAĞITTI!

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'un kaptanı Emrah Bozkurt, Akhisar Belediyespor karşılaşması öncesi umut dağıttı. Kaptan Emrah, “Güçlü bir takımız ve gözler sürekli üzerimizde olsa da her maçımızı kazanıp hedefimize ulaşacağız&#

Akhisar Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdüren Kayseri Erciyesspor’u hırs bürüdü. Antrenmanların devam ettiğini belirten takım kaptanı Emrah Bozkurt, hafta sonu oynanacak Akhisar Belediyespor karşılaşması öncesi umutlu konuştu.

 

Erciyesspor’un çok büyük ve köklü bir camia olduğunu belirten kaptan Emrah Bozkurt, kulübün el birliği ile arzu edilen yere geleceğinin altını çizerek “Sezon başından bugüne kadar kovaladığımız başarıyı yakaladık ve liderlik koltuğunda bulunmaktayız. Bundan sonra daha çok çalışıp bu konumu sezon sonuna kadar elimizde tutmak istiyoruz. Takımda her şey yolunda. Her antrenmanımızı ciddiyet içinde ve final müsabakasına hazırlanıyor gibi gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu.

 

KAPTAN DÜMENİ AKHİSAR’A ÇEVİRDİ

 

Bozkurt, yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcular olarak iyi çalışmalara imza atmak istediklerini vurgulayarak, “Güzel şeyler yapmak ve başarılı olmak için çaba sarf edeceğiz. Bu doğrultuda emeğimizi boşa çıkartmamak için ne rehavete kapılıyoruz ne de liderliğin verdiği rahatlığa kanıyoruz. Sahada kendi üstümüze düşeni yaptığımız zaman başarı kendiliğinden gelmekte. Ben güzel şeyler olacağını ve iyi bir hava yakaladığımızı düşünüyorum. Erciyesspor, çok büyük ve köklü bir camia, el birliği içinde arzu ettiğimiz yerlere geleceğiz. Taraftarımızın ve şehrin desteği ile daha da güzel şeyler olacak” açıklamasında bulundu.

 

Diğer yandan, Erciyesspor, Cumartesi günü oynanacak karşılaşma için kondisyon çalışması yaptı. (Spor Servisi)

 



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti