BU AY KALBİMİZE ´DAVA´ DÜŞECEK

BU AY KALBİMİZE ´DAVA´ DÜŞECEK

Talas Belediyesi´nin şehrin manevi hayatına her ay renk katan ve yoğun ilgi gören Kalbe Düşünce programının bu ay ki konusu ´Dava Kalbe Düşünce´ oldu.


Talas Belediyesi´nin şehrin manevi hayatına her ay renk katan ve yoğun ilgi gören Kalbe Düşünce programının bu ay ki konusu ´Dava Kalbe Düşünce´ oldu.
15 Ocak Cuma günü Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Merkezi´nde gerçekleşecek programla ilgili açıklamalarda bulunan Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, "Talas Belediyesi olarak bu dördüncü programımız olacak. Kalbe Düşünce adı altında her ay düzenlenecek bir program zinciri hazırlamıştık. Serdar Tuncer Bey ile bunların üçünü gerçekleştirdik. Bu cuma ise Dava Kalbe Düşünce programı olacak. Saat 19.00´daki Serdar Tuncer ve Ahmet Taşgetiren ile şiir ve söyleşi programımıza bütün hemşehrilerimizi bekliyoruz." dedi.
Ülke olarak zor bir dönemden geçildiğine dikkat çeken Başkan Palancıoğlu, "Ülke meseleleri önemli. Sadece ekonomik kaygılar değil, geleceğe taşınması anlamında ülkeyi dertlenmemiz, dertlendirmemiz, davamıza sahip çıkmamız, müreffeh bir seviyeye ulaşmamız ve geleceğe hazırlanmamızla ilgili güzel bir gece olacak. Ahmet Taşgetiren Hocamız bu konularda uzman." diye konuştu.
İnsanların Kalbe Düşünce programlarını çok sevdiğini dile getiren Başkan Palancıoğlu, "Beklentimizin çok üzerinde bir katılım ve beğeni var. Serdar Bey de o ayki konuya iyi hazırlanarak kalbimizi yumuşatıyor." ifadelerini kullandı.
Program sunucusu Serdar Tuncer ise ilginin fazla oluşundan duyduğu memnuniyeti belirterek, "Bizim gördüğümüz Talas´ın bu tür kültür hizmetlerine müthiş bir açlığı varmış. Tıklım tıklım dolan salonlar bu işin karşılığının alındığının göstergesidir. İnsanların dinlediklerini anlaması ve anladıklarını da sizin anlamanız da bir karşılık. Bana bakan tarafı ise her ay uçakla Erciyes´i seyretmek, tarihi Yaman Dede Konağı´na gelmek çok keyif verici. Allah tesirini halk etsin. Bu işi yaparken bir derdimiz var. Bu dert program zincirinin sonunda gönüllere sızı olarak düşsün temennimiz bu." şeklinde konuştu.



Talas'ta hafta sonu ramazan dolu dolu

Artık Çekilmez Oldun Yarışması, 9'uncu kez Erciyes'te start alıyor

'Türkiye Yüzyılı Marşı'nın Bestekarı Arzen Kayserililerle buluştu

Yarım asırlık güğümün sırrı

Büyükşehir'den "çocuklara özel" tiyatro

Talas'ta Yücel Arzen Heyecanı

Türk Sanat Müziği Kent Korosu konseri

Talas'ta Yücel Arzen konseri

Bağcılık kültürü Germir'deki Bağ Müzesi'nde yeniden canlanacak

Talas'ta çocuklar tiyatro ile eğlendi

Talas'ta büyük usta Tevfik Soyata'dan musiki faslı

Talas'ta bu hafta 'Maharetli Eller' günü

Esma'ül Hüsna Hüsn-i Hat Sergisi açıldı

Kayserili Sanatçı İsmail Özbek, Yeni Şiir Klibini Çıkardı

Talas, Mehmet Akif'i sergiyle andı

Türkiye'nin en büyük kayadan oyma müzesi