BU CUMA´DA ÇAYLAR RİZE´DEN

BU CUMA´DA ÇAYLAR RİZE´DEN

KAYSERİSPOR 4-2 ÇAYKUR RİZESPOR ...

Spor Toto Süper Lig´in 22.hafta açılış maçında Kayserispor-Çaykur Rizespor´a konuk oldu. Karşılaşmadan Kayserispor 4-2´lik skor ile galip ayrıldı.
Yeni Rize Şehir Stadyumu´nda oynanan karşılaşma, Kayserispor´un başlama vuruşu ile başladı. Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağını da Kayserispor geliştirdi. 5.dakikada sol kanatta topla ilerleyen Özgür Çek kısa pası ile topu ceza sahası içine hareketlenen Nosa ile buluşturdu. Ceza sahası içinde topla buluşan Nosa Igiebor topla ilerledi ve altı pasın hemen solundan pasını altı pas önüne gönderdi. Boşta kalan Kweuke topa hareketlendi ve vuruşuyla topu ağlar ile buluştu. Kweuke´nin golü ile Çaykur Rizespor 1-0 öne geçti. 15.dakikada sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Deniz Türüç bu duran topu Güray Vural ile paslaşarak kullandı. Tekrar topla buluşan Deniz Türüç, topu sağına çekip ceza sahası içine ortasını gönderdi. Arka direkte topa hareketlenen Raheem Lawal kafa vuruşunu yaparak topu ağlar ile buluşturdu. Kayserispor, Raheem Lawal´ın golü ile 1-1´lik beraberliği yakaladı. 43.dakikada orta alandan Rajko Rotman´ın gönderdiği uzun pasa hareketlenen Umut Bulut ceza sahası içinde kafa ile arka direğe topu indirdi. Arka direkte topa hareketlenen Güray Vural vuruşunu yaptı ve topu ağlar ile buluşturdu. Kayserispor, Güray Vural´ın golü ile 2-1´lik üstünlüğü yakaladı. İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve ilk yarı Kayserispor´un 2-1´lik üstünlüğü ile son buldu.
Karşılaşmanın ikinci yarısı ev sahibi ekip Çaykur Rizespor´un başlama vuruşu ile başladı. 67.dakikada Ahmet İlhan Özek, Kayserisporlu Raheem Lawal´a yaptığı sert faul sonrasında direk kırmızı kart ile oyundan atıldı. Bu pozisyonda sakatlanan Lawal, oyundan çıktı ve yerine Sow oyuna girdi. 76.dakikada, sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Güray Vural ceza sahası içine ortasını yaptı. Ön direkte topa hareketlenen Welliton topla buluştu. Bekletmeden şutunu çekti ve topu ağlar ile buluşturdu. Kayserispor, Welliton´un golü ile 3-1´lik üstünlüğü yakaladı. 89.dakikada, Kayserisporlu Levent Gülen, Oğulcan Çağlayan´ı ceza sahası içinde yerde bıraktı ve penaltıya sebebiyet verdi. Penaltı atışını kullanmak için topun başına Leonard Kweuke geçti ve vuruşunda top ağlarla buluştu. Bu gol ile skor 3-2´ye geldi. Karşılaşmanın sonuna üç dakikada uzatma süresi eklendi. 90+3 dakikada Kayserispor Welliton´un attığı golle skor 4-2´ye getirdi. Bu golün ardından karşılaşma sona erdi. Kayserispor bu galibiyet ile ligdeki ard arda 4.galibiyetini aldı ve puanını 25´e çıkardı.
Haber: Mustafa GÜRBÜZ



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti