BU KADRO İLE BU KADAR

BU KADRO İLE BU KADAR

KAYSERİSPOR 0-1 MERSİN İDMANYURDU

KAFKAS, ?SAHA İÇERİSİNDE BÜTÜN OLUMSUZLUKLARI YAŞADIK?
ÖZAT, ?İNŞALLAH DEVAMINI GETİRECEĞİZ?
Spor Toto Süper Lig´in 20.haftasında sahasında Mersin İdmanyurdu´nu konuk eden Kayserispor, mücadeleden 1-0 mağlup ayrıldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ?Sahanın içerisinde yaşanabilecek bütün olumsuzlukları yaşadık? dedi.
Kayserispor, ligin 20.haftasında Mersin İdmanyurdu´nu konuk etti. Kadir Has Şehir Stadyumu´nda saat 13:30´da başlayan zorlu mücadelede hakem Halil Umut Meler düdük çaldı. Temsilcimizin 10 kişi kaldığı zorlu karşılaşmayı, Mersin ekibi, 1-0´lık skorla kazandı. Mersin İdmanyurdu´na galibiyeti getiren golü, 19.dakikada penaltından Vederson attı.
Maçın 11.dakikasında sağ kanattan serbest vuruş kullanan Ömer Bayram´ın vuruşunda meşin yuvarlak kalecide kaldı. 15.dakikada sağ kanattan serbest vuruş kullanan Ömer Bayram´ın ortasında altı pas içerisinde topa uzanan Oliviera´nın kafa vuruşunda meşin yuvarlağı kaleci Zülfikar çıkardı. 19.dakikada gelişen Mersin İdmanyurdu atağında ceza alanı içerisinde Mustafa Akbaş ile pozisyona giren Soares Morais yerde kalınca, hakem penaltı noktasını gösterdi. Sarı kartı bulunan Akbaş kırmızı kart gördü. 20.dakikada penaltıyı kullanan Gökçek Vederson, düzgün bir vuruş ile topu ağlarla buluşturarak skoru 1-0 yaptı. 36.dakikada sol kanattan Berkan Emir´in ortasında Oliviera´nın vuruşunda top auta çıktı. 45. dakikada ceza sahası önünden serbest vuruş kullanan Ömer Bayram´ın vuruşunda top direkten döndü ve ilk yarı Mersin´in 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıda oyuna hızlı başlayan taraf Kayserispor oldu. 52.dakikada gelişen atakta ceza sahasında içerisinde topla buluşan Kayserispor da Oliviera vuruşunda top direğin üstünden auta gitti. 64.dakikada Ömer Bayram´ın pasında topla buluşan Sinan Bakış´ın vuruşunda meşin yuvarlak kalecide kaldı. 74. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Silva Lopes´in vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta çıktı. Karşılaşmada başka gol olmayınca mücadele Mersin ekibinin 1-0´lık üstünlüğü ile son buldu.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas şöyle dedi: ?Sahanın içerisinde yaşanabilecek bütün olumsuzlukları yaşadık. 2 cezalımız ve sakatımız vardı. Maçın 18. dakikasındaki hem kırmızı kart hem de penaltı bizi oldukça zor duruma düşürdü. 80 dakika 10 kişi oynamak zorunda kaldık. Buna rağmen ürettik ve pozisyonlarımız da oldu. Eğer atabilseydik berabere bitirebilirdik. Hatta kazanabilecek pozisyonlarımız vardı. Ne olursa olsun bizim için iyi bir sonuç olmadı. Rakibin kim olduğu önemli değil. Ligin bitimine 14 hafta kala alabileceğimiz maksimum puanları alıp bu yılı en az hasarla bitirmek istiyoruz.?
Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Ümit Özat ise şöyle konuştu: ?Önemli bir galibiyet. İkinci golü bulsaydık oyun daha farklı yerlere gidebilirdi ve daha rahat bir maç olurdu. Kayseri gibi bir deplasmanda böyle önemli puan almak yarışa tutunabilmek adına bizim için büyük bir başarı diye düşünüyorum. İnşallah devamını getireceğiz. Kalan 16 maçta 1,6 puan ortalaması ile gidersek bu da 27-28 puan tutuyor. Bu da bizi ligde bırakacak diye düşünüyorum.? (SPOR SERVİSİ)



Kayserispor 5 maçtır kazanamıyor

Develigücü ilk kez öne geçti

Kayserispor, adana maçına hazır

Kulüplü genç kızlar kayseri’de parkeye çıkacak

Milli yüzücünün tercihi erciyes

Adana Demirspor - Kayserispor maçını Mehmet Türkmen yönetecek

Milli yüzücünün tercihi Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi oldu

Süper lig’de 32. haftanın hakemleri belli oldu

Kayserispor’da tek hedef galibiyet

İzmir mtb cup c2 sona erdi

Satranç grup müsabakaları sona erdi

Melikgazi’in gençleri final grubunu tamamladı

Talasgücü 1 puana razı oldu

Talas 75. Yıl Mühibe Germirli Ortaokulu’nda hedef Türkiye finalleri

Hasketbol SK’dan 2. yarı öncesi 2 transfer

Kayseri kulüpleri şampiyonaya damga vurdu