BU OKUL

BU OKUL

MESLEKİ YARIŞMALARA DAMGA VURDU

Kayseri´nin Talas İlçesinde bulunan Ömer-Serpil Özberber Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen mesleki yarışmalarda, 3 kategoride dereceye girdi.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen mesleki yarışmalara, bu sene Ömer-Serpil Özberber Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri damga vurdu. Ömer-Serpil Özberber Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden İbrahim Selim Öztürk Genç Sesler Musiki Yarışmasında 1´inci, Ömer Yöndemli, Genç Seda Kur´an-ı Kerim´i güzel okuma Yarışmasında 1´inci, Ahmet Baha Doğan ise Genç Hatip Hutbe Okuma Yarışmasında 3´üncü oldu.

Okul Müdürü Celil Okur, yaptığı açıklamada, ?Okulumuz 2016 yılında Ömer-Serpil Özberber hayırsever adına yapılmıştır ve 23 dersliğimiz bulunmaktadır. Şuan 15 imam hatip lisesi, 7 tane de imam hatip ortaokulu olmak üzere 22 şube olarak çocuklarımıza ve vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün her yıl ülke genelinde düzenlediği mesleki yarışmalar var. Bu yıl ki il genelindeki yarışmalara da okulumuz değişik kategorilerde yarışmalara katıldı. Öğrencilerimiz bu yarışmalarda önemli başarılar elde etmiştir. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum, öğrencilerimizi müsabakalara hazırlayan öğretmenlerimizi de teşekkür ediyorum? ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : İHA

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor