BU SESİ DUYUN

BU SESİ DUYUN

KAYSO Başkanı Büyüksimitçi, yeni ekonomik programa destek verirken, özel bankaların faiz indirmemesi ve elektrik-doğalgaz zammından dert yandı

Kayseri Sanayii Odası Meclisi Eylül ayı toplantısını Kansere Karşı Birlikte Derneği ?KANKA Başkanı Prof. Dr. Musa Karakükcü´nün de iştiraki ile gerçekleştirildi? Toplantıda meclis üyelerine seslenen Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak´ın açıkladığı Yeni Ekonomi Programı´nın Türkiye ekonomisine güç katacağın vurgulayıp, elektrik ve doğal gaz zamlarından dert yanıp ?Bu konuda sesimizi duyuramıyoruz? ifadesini kullandı.

Kayseri Sanayii Odası Meclisi Eylül ayı toplantısını gerçekleştirdi? Kansere Karşı Birlikte Derneği ?KANKA Başkanı Prof. Dr. Musa Karakükcü ve Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya´nın konuk olarak katılımı ile yapılan toplantıya KAYSO Meclis Üyeleri, Meslek Komitesi ve Disiplin Kurulu Üyeleri ile birlikte Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri iştirak etti?

Toplantıda meclis üyelerine seslenen Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak´ın açıkladığı "2020-2022 Yeni Ekonomi Programı"nın Türkiye için önemli olduğunun altını kalın çizgilerle çizip, ekonomide çok olumlu hareketlerin görüldüğünü vurguladıktan sonra yıl sonu itibarıyla işsizlik rakamlarının azalacağına dikkat çekti.

Başkan Büyüksimitci sözlerinin devamında üretimin Türkiye açısından çok önemli olduğunu vurgulayarak "Döviz düşüyor, enflasyon düşüyor, faiz düşüyor bunlar çok olumlu şeyler. Üretim olmazsa olmaz. Avrupa´da, Amerika´da üretim durgunluğu oldu. Bir para sıkılaştırmaya gittiler, baktılar ki ekonomi durgunluğu oluyor, şu anda yatırımların oluşması için çalışma yapıyorlar. Ben Yeni Ekonomi Programı ile ilgili ümitvarım. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak oldukça iyi tespitlerle Yeni Ekonomi Programı´nı açıkladı. Bu ekonomi programı ana unsurlarıyla ve güçlü hedefleriyle bizim ekonomimize güç katacak." ifadesini kullandı?

Konuşmasında sanayicilere düşen çok önemli görevler olduğuna da vurgu yapan Başkan Büyüksimitci, Türkiye´nin kalkınması için çaba harcayacaklarını kaydetti?

Başkan Büyüksimitci Türkiye´nin ekonomik büyümesi ile ilgili olumsuz tahminler yapıldığını da hatırlatıp ?Bütün bu olumsuz tablolara rağmen yüzde 0,5 de olsa bir büyüme öngörüsü yakalanmıştır? ifadesini kullandı.

Sözlerinin sonunda açıklanan büyüme rakamlarının sanayiciler için hayırlı haber olduğunu aktaran Büyüksimitci, Yeni Ekonomi Programı´yla iç piyasanın ve tüketimin hareketleneceğini belirtti.



1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı