Bu nasıl bir iş Kayseri

Bu nasıl bir iş Kayseri

Y.KAYSERİSPOR 2-4 F.KARAGÜMRÜK

Süper Lig’de 17.hafta karşılaşmasında temsilcimiz Yukatel Kayserispor evinde Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma Karagümrük’ün 4-2 üstünlüğü ile sona erdi.

Süper Lig’de mücadele eden Yukatel Kayserispor’da kayıplar devam ediyor. Dünya kupası sonrasında lige tekrar dönülmüş ve deplasmanda Alanyaspor’a mağlup olan temsilcimiz için kaza yaptı benzetmesi ifade edilmişti. Ligin 17.haftasında evinde Karagümrük ile karşılaşan temsilcimiz bu maçı da 4-2 kaybederek mağlubiyetlerine devam etmiş oldu.

Karşılaşmanın daha 1.dakikasında ceza sahası dışından topa sert vuran Levent, kaleci Bilal’in yanından topu ağlara göndererek skoru 1-0 yaptı. Bu golle birlikte saha içinde şaşkınlığını üzerinden atamayan sarı-kırmızılılar 11.dakikada yine kaleci Bilal’in hatasından gol yediler. Kaleci Bilal’den seken topa Diagne, düz bir vuruş yaptı ve meşin yuvarlağı boş kaleye göndererek skoru 2-0 olarak ilan etti. Bu golden sonra uzun süre saha içinde ne yaptığını bilemeyen sarı-kırmızılar ilk yarıyı bu skorla tamamlayarak soyunma odasının yolunu tuttular.

Karşılaşmanın ikinci yarısında yine Yukatel Kayserispor’da futbolcuların beceriksizlikleri sonucu gol geldi. 47.dakikada Mensah’ın ayağından çaldırdığı topu ceza sahası içerisine girerek düz bir vuruş yapan Shukurov golünü atarak skoru 3-0 yaptı. Bu golle birlikte taraftarın da tribünde tepkisi arttı. Karşılaşmanın 57.dakikasında uzun süre VAR incelemesinden sonra Kayserispor penaltı kazandı. Beyaz noktanın başına geçen Mensah, topu filelere göndererek skoru 3-1 yaptı. Karşılaşmada hatalar bitmedi. 63. dakikada Diagne’nin ceza sahası dışından vuruşunda, topu seyreden Bilal topun arkadaşına da çarpmasını bahane göstererek müdahale edemedi ve gole engel olamadı. Skor bu golle 4-1 oldu. Karşılaşmada son gol ise 72. dakikada Emrah’ın kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde topa iyi yükselen İlhan’ın arka direkte topu ağlara göndermesi ile skor 4-2 oldu. Maçta başka gol olmayınca temsilcimiz Yukatel Kayserispor sahadan 4-2 mağlup olarak ayrıldı.

Haber: Mustafa Gürbüz



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’