BÜGÜN VATAN EVLADININ KANININ BAYRAKLAŞTIĞI GÜNDÜR

BÜGÜN VATAN EVLADININ KANININ BAYRAKLAŞTIĞI GÜNDÜR

Şehit Ailelri Der. Bşk. Ali Yavuz: “Tüm şehitlerimizi ve ahirete intikal eden Gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz”

Türkiye Harp Malulleri Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Ali Yavuz Çanakkale Zaferi’nin 105. Yıl dönümü vesilesi ile haber ekibimize yaptığı değerlendirmede 18 Mart’ta Çanakkale’nin geçilemeyeceğini, Türk milletinin esir edilemeyeceğini, Türk vatanının parçalanamayacağının tüm dünyaya haykırıldığını vurgulayarak “ 18 Mart yurdun her köşesinden vatan evladının kanının bayraklaştığı gündür” ifadesini kullandı.

Türkiye Harp Malulleri Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Ali Yavuz Çanakkale Zaferi’nin 105. Yıl dönümü vesilesi ile haber ekibimize yaptığı değerlendirmede tarihe altın harflerle yazılmış olan Çanakkale Zaferi’nin isimsiz kahramanları şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıp, 18 Mart’ın vatanı uğruna , bayrağı uğruna can vermiş ,kan vermiş vatan evlatlarının Allah yolunda şehit olduğu gün olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu. “Ülkemizin bağımsızlığı, bütünlüğü ve Cumhuriyet uğruna canlarını hiçe sayarak ölüme koşan, şehitliklerde, elbiseleri dahi çıkarılmadan bilinmeyen yerlerde, kefensiz yatan kahramanlarımızı; vatanı, bayrağı, milleti için canlarını feda eden yüreği pek şehitlerimizi ve bu gün de terörle mücadelede şahadet şerbeti içmiş Mehmetçiklerimizi minnet ve şükran duygularımızla anmak üzere toplanmış bulunuyoruz.

Bu gün ; Şanlı tarihimize altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferinin 105. Yıl dönümünü kutlamanın ve mukaddes vatanımız için canlarını çekinmeden feda eden aziz şehitlerimizin Şehitler Gününü idrak etmenin büyük onurunu yaşamaktayız.

18 Mart Çanakkale’nin geçilemeyeceğinin, Türk milletinin esir edilemeyeceğinin, Türk vatanının parçalanamayacağının tüm dünyaya haykırıldığı gündür.

Bu gün; Yurdun her köşesinden vatan evladının kanının vatanlaştığı, bayraklaştığı gündür. Bu gün ;Vatanı uğruna , bayrağı uğruna can vermiş ,kan vermiş vatan evlatlarının Allah yolunda şehit olduğu gündür. Bugün ;Can yoldaşını, çocuklarının babasını vatan uğruna feda eden vefakâr şehit eşlerinin günüdür. Çanakkale Zaferi, vatanı, bayrağı,milleti,dini ve devleti için, mukaddesat için  canını Allah yolunda feda eden , Yüce Yaradan’ın rızasına eren şehitlerin destanıdır. Dün Çanakkale de, Sakarya da, Dumlupınar da, Sarıkamış ta destan yazan kahraman Mehmetçik, bu gün Kuzey Irak ta, Cerablus ta, El- Bab ta, Rasulaynda ,Arfin de ve  İdlib te destan yazmaktadır. Bizler vatan sevgisi imandandır diyerek; vatan savunmasını Allah yolunda savaşmak olarak görüyor, vatanını savunurken hayatını kaybeden şehitlerimize, gazilerimize sahip çıkmanın ne kadar önemli olduğunu bu gün bir kez daha vurgulamak istiyoruz.”

Yavuz sözlerini noktalarken “Bu duygularla, başta büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere tüm kahraman askerlerimizi, vatanları uğruna hayatlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve ahirete intikal eden Gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz” ifadesini kullandı.



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor