BÜNYAN AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI

BÜNYAN AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI

YENİ BAŞKANI ÖZKAN ALTUN OLDU

Bünyan AK Parti İlçe Teşkilatı 6.olağan kongresi gerçekleştirildi.  Bünyan ilçe kongresine tek liste aday olan Özkan Altun yeni ilçe başkanı olarak seçildi.

Bünyan Kadın ve Gençlik merkezinde yapılan AK Parti Bünyan İlçe Teşkilatı 6. Olağan Kongresine Önceki Dönem Enerji Bakanı Taner Yıldız, MKYK üyesi İsmail Emrah Karayel, Milletvekilleri, Hülya Nergis Atçı, Sami Dedeoğlu, İsmail Tamer, AK parti Kayseri İl Başkanı H.Cahit Özden,25.Dönem Ak Parti Kayseri Milletvekili Havva Talay Çalış, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu,Önceki Dönem İlçe Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri,Kayseri Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları,Oda Başkanları ve Teşkilat mensupları katıldı.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği kongrede İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, kongrelerin ve yeni seçilen başkanların ilçelere hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ise Meslek Yüksek okulunun üç bölümle eğitim öğretime başlayacağının ve Yeni Devlet Hastanesinin Ocak ayında ihale edileceğinin müjdesini vererek; ?Bizim davamızda görev bitmez sadece bayrak el değiştirir. Dava büyüklerimiz ve tüm arkadaşlarımızla birlikte halka hizmet bayrağını daha ileriye taşımak için çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmamak için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Seçilecek yeni ilçe başkanı arkadaşımızla ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımıza azim ve kararlılıkla devem edeceğiz. Bizde arkadaşlarımızla birlikte 2023 yolunda şevkle hizmet etmeye hedefe yürümeye devam edeceğiz. Arkadaşlarımıza şimdiden yeni görevlerinde başarılar diliyorum? diye konuştu.

Milletvekillerinin konuşmalarının ardından oylamaya geçildi. Yapılan oylama sonucu aday olan Özkan Altun yeni ilçe başkanı olarak seçildi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı