BÜNYAN BELEDİYE BAŞKANI ŞİNASİ GÜLCÜOĞLU

BÜNYAN BELEDİYE BAŞKANI ŞİNASİ GÜLCÜOĞLU

?DAHA TEMİZ BİR BÜNYAN İÇİN ÇALIŞIYORUZ?

   Bünyan Belediyesi temizlik yatırımlarına ve bu alanda atılan adımlara devam ediyor. Daha önce birçok noktada kullanılan çöp varillerini yeni ve modern çöp konteynerleriyle değiştiren Bünyan Belediyesi ilçe merkezinde ana arterlerde bulunan ve çeşitli nedenlerle kullanılamaz duruma gelen eski konteynerleri yeniliyor.
Dört yeni çöp kamyonu ve bir yol süpürme aracı ile temizlik birimini güçlendiren Bünyan Belediyesi bu alanda yapılan yeni yatırımlar ile daha temiz bir Bünyan için modern araç ve gereçlerle çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, yaptığı açıklamada, daha temiz ve modern bir Bünyan için şehir içi ve mahallelerde çöp konteyneri sayısının arttırılarak, yeni temizlik araçlarının tahsis edildiğini belirtti.
Yeni satın alınan konteynerlerle birlikte ilçe genelindeki konteyner sayısının toplamda 2 bine yaklaştığını ifade eden Başkan Gülcüoğlu, çevre kirliliğinin ortadan kaldırılması için gerekli tüm hassasiyeti gösterdiklerini bildirdi.
Belediye olarak ilçenin temiz ve yaşanabilir bir görünüme kavuşturulması, vatandaşların sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmelerini her zaman öncelikleri arasına aldıklarını ifade eden Başkan Gülcüoğlu: "Göreve geldiğimiz günden itibaren satın almaya başladığımız yeni çöp konteyneri ve araç filomuza dahil ettiğimiz teknolojik araçlarla, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmenin gayretini gösteriyoruz. Bugüne kadar şehir merkezimiz ve mahallelerinde mevcut çöp konteyneri sayımız 6 yüz adetti. Buna 1400´ü aşkın yeni konteyner ekleyerek ihtiyaç duyulan bölgelere yerleştirdik. Daha güzel ve temiz bir Bünyan için tüm vatandaşlarımızla el ele verip, üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmanın gayretini gösteriyoruz" şeklinde konuştu. Kurum Bülteni



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ