BÜNYAN BELEDİYESİ

BÜNYAN BELEDİYESİ

ÇOCUKLAR VE GENÇLER İÇİN PROJELERİ HAYATA GEÇİRİYOR

Bünyan Belediyesi gençler ve çocukları spora yönlendirecek projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Bu yıl 9 halı saha ve 13 çocuk parkını hizmete sunacak olan Bünyan Belediyesi çalışmalara aralıksız devam ediyor. 
Bünyan Belediyesi tarafından Sümer, Fatih, Elbaşı Köprübaşı, Büyük Tuzhisar Mahallelerinde yapımına başlanan halı saha ve çocuk oyun parkları şimdiden çocukların akınına uğruyor. Çalışmaları yakından takip eden çocuklar her fırsatta yeni parkın tadını çıkarıyor. İçinde halı saha, basketbol sahası, yürüyüş yolları, fitness alanı, çocuk oyun alanı ve vatandaşların vakit geçirebileceği kamelya gibi şehir mobilyalarının olacağı parklar mahalle sakinleri tarafından heyecanla bekleniyor.
Geçen yıl hizmete sunduğu yeni tesisler ile ilçedeki park anlayışını tamamen değiştiren Bünyan Belediyesi il merkezinde yaşayan vatandaşlar ne hizmet alıyorsa Bünyanlı vatandaşlara aynı hizmeti sunma adına gayretli bir çalışma ortaya koyuyor.
Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede ilçede köklü alt yapı çalışmalarının yanı sıra vatandaşların vakit geçirebileceği çocuklar ve gençlerin enerjilerini atabilecekleri sosyal alanlarında hızla vatandaşların hizmetine sunacaklarını belirtti. Başkan Gülcüoğlu, ?Yeşil alan, peyzaj ve şehir estetiği açısından son derece önemsediğimiz park ve bahçelerimizin sayısını her geçen gün artırıyoruz. Yaşlısı genci herkesin ortak kullanım alanı olan parklarımız içerisinde farklı aktivite alanları vatandaşlara sunuyoruz. Futbol sahaları, basketbol ve voleybol sahaları, yürüyüş yolları, fitness alanları, ailelerin vakit geçirip dinlenebileceği alanlar oluşturuyor çocuklarımız için yeni nesil oyun grupları kuruyoruz.? dedi.


Haber Kaynak : İHA

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti