BÜNYAN BELEDİYESİ

BÜNYAN BELEDİYESİ

HİBE OLARAK ALINAN ARAÇLARI TANITTI ...

Bünyan Belediyesi tarafından araç parkına hibe olarak kazandırılan 6 yeni araç ve 2 iş makinesini ilçe merkezinde ilçe sakinlerine tanıtıldı.
Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu tanıtımda ilçe sakinlerine hitaben gerçekleştirdiği konuşmada ? Memleketimize Hemşehrilerimize hizmet için gerekli olan araçları alıyor, ihtiyaçlar doğrultusunda da araç sayımızı çoğaltıyoruz. Araç Parkının yenilenmesiyle birlikte Bünyan´da en ücra köşeye varıncaya kadar hizmet alanlarında kesintisiz ve seri bir şekilde hizmetin sunulmasına vesile olacak ekipmanlar oluşturuldu. Şimdiye kadar 3 adet çöp kamyonu 1 adet vakumlu yol süpürme aracı, 1 adet arozöz, 1 adet cenaze nakil aracı,1 adet kazıcı yükleyici kepçe ve 1 adet ekskavatörü belediye araç ve makine parkımıza kazdırdık. Ne yazık ki 28 yıl sonra belediyemize hibe girişi oldu. Bunun için üzülüyoruz ama hamdolsun ki uzun süre sonra buda bize nasip oldu ve ekonomik karşılığı 2 milyona yaklaşan bir araç hibesini memleketimize kazdırdık.Bu süreçte desteklerini hep yanımızda hissettiğimiz Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki ´ye, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Çelik´e, ayrıca memlekete hizmet yolunda verdikleri destek için Türkiye Belediyeler Birliği Başkanımız Sayın Kadir Topbaş´a ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Melih Gökçek´e şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum? değerlendirmesinde bulundu?
Bünyanlı vatandaşlar ise her alanda şahlanmış bir Bünyan görmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek;?Başkanımız canla başla çalışıyor her zaman kendilerinin yanında destekçileriyiz. Allah razı olsun gecesini gündüzüne katarak Bünyanımız için çalışıyor? diye konuştular.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ