BÜNYAN BELEDİYESİ

BÜNYAN BELEDİYESİ

?GİLABURU´YU TANITTI?

   Bünyan Belediyesi tarafından, ´2015 yılı faaliyetleri, gilaburu tanıtımı ve toplu temel atma töreni´ gerçekleştirildi? Bir çok hastalığa şifa olan ve sadece Bünyan yöresinde yetişen ?Gialburu´ meyvesini kamuoyuna tanıtmayı hedefleyen etkinliğe onur konuğu olarak iştirak eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Taner Yıldız ilçe sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada ?Türkiye inşallah 35 yıllık tarihinden gelen PKK kamburunu hep beraber atacak. Biz onlara hiçbir şekilde müsamaha göstermeyeceğiz. Çözüm sürecini değerlendirmediler. Şimdi silahların bıraktırılma süreci başlamıştır. Bütün teröristler silahlarını bırakana kadar bu mücadele devam edecek? değerlendirmesinde bulundu?
Bünyan İlçesi Köprübaşı Meydan´ında düzenlenen programa Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve Milletvekili adayı Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, AK Parti Kayseri Milletvekili adayları İsmail Tamer, Sami Dedeoğlu, Avşar Aslan, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş iştirak etti?
Programın açılış konuşmasını yapan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu,yaşanan terör olaylarında şehit olan asker ve polisler için taziye mesajı vererek başladığı konuşmasında göreve geldikleri günden bu yana yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi. Başkan Gülcüoğlu; ayrıca, ilçenin sorunlarını çözme noktasında gayret ettiklerini belirterek, bu çalışmalarının devam edeceği tahüdün de de bulundu?
Alt ve üst yapıda birçok çalışma yaptıklarını ve bu çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirten Başkan Gülcüoğlu; Bünyan´ın 6330 sayılı Büyükşehir Kanunu ile 13 mahalleden 44 mahalleye yükseldiğini ve Türkiye´nin en çok belde belediyesi kapanan ilçesi konumunda olduklarını söyledi.Yola çıkarken Mesele Memleket Meselesi dediklerini, il merkezinde bulunan ilçelerde ne varsa Bünyan´da da o olacak dediklerini ifade eden Başkan Gülcüoğlu bu çerçevede devraldıkları ağır borç yüküne rağmen mağdur edebiyatı yapmadan gecikmiş hizmetleri ilçeye getirmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını kaydetti. Başkan Gülcüoğlu ayrıca programa katılan vatandaşlara Bünyan´a yeni TOKİ konutları yapılacağının müjdesini verdi.
Etkinlikte kürsüye gelerek ilçe sakinlerine seslenen isimlerden biri olan AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Avşar Aslan ise, 1 Kasım seçimlerinin önemine değinerek vatandaşlardan destek istedi. Aslan ayrıca, AK Partinin seçim beyannamesi ile ilgili olarak bilgiler verdi.
Bünyan İlçesi sakinlerine seslenen son isim olan Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı ve milletvekili adayı Taner Yıldız ise konuşmasında terörün kökünün kazınacağı mesajı vererek "1 Kasım seçimlerinde sizlerin koyacağı irade, yapacağınız tercihlerle beraber biz 13 yıllık birikimlerimizin tüketilmesine müsaade etmeyeceğiz. Türkiye bir hukuk devleti. Türkiye inşallah 35 yıllık tarihinden gelen PKK kamburunu hep beraber atacak. Biz onlara hiçbir şekilde müsamaha göstermeyeceğiz. Çözüm sürecini değerlendirmediler. Şimdi silahların bıraktırılma süreci başlamıştır. Bütün teröristler silahlarını bırakana kadar bu mücadele devam edecek. Bunun herhangi bir şekilde yumuşatılması, gevşetilmesi söz konusu değildir" şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Karakaya Mahallesi Sosyal Tesisleri ve Spor kompleksi, Kahveci Mahallesi Çocuk Oyun Parkı, Köprübaşı Mahallesi Sosyal Tesisleri ve 16 farklı hizmetin temelleri atıldı. Programda protokol üyelerine ve vatandaşlara gilaburu ve gilaburu suyu ikram edildi. Ayrıca program alanında vatandaşlara Bünyan Belediyesince belediye kültür yayınlarından oluşan kitap seti dağıtılarak tatlı ikramında bulunuldu.

 



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ