BÜNYAN BELEDİYESİ

BÜNYAN BELEDİYESİ

TÜM İMKANLARIYLA DEMOKRASİ NÖBETİNDE

Bünyan Belediyesi 15 Temmuz da gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından başlayan demokrasi nöbetine tüm imkânlarıyla destek vermeye devam ediyor.
Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ve Belediye Personeli iş makineleri kamyonlar ilaçlama araçları çöp kamyonlarıyla oluşturulan araç konvoyu ile darbecilere ve Başta FETÖ/PDY olmak üzere terör örgütlerine tepkilerini ortaya koydu.
Vatandaşın araçlarıyla konvoya katılmasıyla biranda Bünyan Cadde ve sokaklarında yüzlerce araçlık konvoy oluşurken, Bünyanlı vatandaşlarda balkon ve evlerinin camlarından alkışlarla destek oldu.
Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu; Belediye personeline duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederek ?Malumunuz geçtiğimiz hafta bir grup ihanet şebekesi Abdulhamit´in başını, Menderesin başını yedikleri gibi Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ında başını yemeye kalktılar. Malumunuz bu oyun özellikle ülkemizde son on yılda bir ara ara planlanıp raftan indirilip uygulanmak istenen, servis edilen bir ihanet sarmalıdır. Ama bukez bir şeyi hesap edemediler. Şapkamı da alırım giderim diyen korkaklara benzetilen bu millet bu siyaset adamları top yekün sokağa çıkarak demokrasiye sahip çıktı. Allah razı olsun o günde hepiniz teyakkuz halinde oldunuz.Biz bu milleti, bu Başkomutanı, bu hükümeti size yedirmeyeceğiz dedik ve kararlı bir duruş sergiledik. Çok şükür bütün Türkiye bu kararlılığı gösterdi. Hainler birer birer inlerinden alınmaya başladı. Ben bu noktada başta sizlere, Bünyanlı hemşehrilerime ve tüm milletimize teşekkür ediyorum? dedi.


Haber Kaynak : İHA

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da