BÜNYAN BELEDİYESİ

BÜNYAN BELEDİYESİ

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Bünyan Belediyesi 2018 yılı Ekim ayı meclis toplantısı Belediye Meclis toplantı salonunda Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu başkanlığında yapıldı.

Toplantıda; 2019 yılı ihzari bütçesinin görüşülmesi, Belediye bünyesinde ilçe genelinde temizlik işlerinde kullanılmak üzere 2 Adet çöp kamyonu alınması, Gergeme Mahallesinde yeni bir ibadet alanı planlanması, Belediye tahsilâtlarının e-devlet kapısı üzerinden bankacılık kartları ile yapılabilmesi gibi 6 madde görüşüldü. Gündem maddelerinin dördü karara bağlanırken kalan iki madde alt komisyonlara sevk edildi.

Başkan Gülcüoğlu; alınan karaların hayırlı olmasını dileyerek; ?Aldığımız kararların tamamı ilçemiz içlin oldukça önem arz ediyor. İnşallah araç filomuza 2 adet yeni çöp toplama kamyonu dâhil etmek istiyoruz. Gergeme Mahallemizde hayırseverimiz ibadethane alanı olarak planlanması şartı ile arazi bağışında bulunmak istedi. Burasının planlamasıyla ilgili üzerimize düşeni yapacağız. Kendilerine duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Daha önce arsa rayiç bedeli sorgulama, beyan bilgileri sorgulama, tahakkuk bilgileri sorgulama, tahsilat bilgileri sorgulama gibi bazı hizmetlerini e-devlet kapısına taşımıştık. Şimdi bunu bir adım daha öteye götürerek vatandaşlarımızın Belediyemize gelmeden e-devlet kapısı üzerinden ödemelerini gerçekleştirmeleri için bir adım attık. Aldığımız tüm kararlar ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun. Meclis üyelerimize teşekkür ediyorum? dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ