BÜNYAN BELEDİYESİ KARATAY MAHALLESİNDE

BÜNYAN BELEDİYESİ KARATAY MAHALLESİNDE

UNUTULMAZ BİR AKŞAM YAŞATTI ...

Bünyan Belediyesi tarafından düzenlenen ve Çakır İnşaat sponsorluğunda gerçekleşen Bünyan Belediyesi Hasan Çakır Çocuk Oyun Parkı ve Spor kompleksi açılış töreni ve Esat Kabaklı Halk Konseri katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Karatay Mahallesinde düzenlenen etkinliğe Bünyan Kaymakamı Ömer Şahin Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, AK Parti Bünyan İlçe Teşkilatı mensupları, MHP Eski Milletvekili Süleyman Korkmaz mahalle muhtarları, hayırseverler ve yüzlerce vatandaş katıldı. Yapılan konuşmaların ardından kurdele kesimi ile yeni tesisi hizmete açılırken gecenin sonunda ise Türk Halk Müziğinin sevilen ismi Esat Kabaklı birbirinden güzel ve unutulmaz şarkılarını sevenleri için seslendirdi.

Törende Konuşan Karatay Mahalle Muhtarı Mehmet Ördek yapılan tüm hizmetler için Başkan Şinasi Gülcüoğlu´na teşekkür ederek daha fazlasını yapacaklarına inandıklarını her zaman kendilerinin yanında olduklarını ifade etti. Hayırsever İş adamı Atakan Çakır´da yapılan tesis için Başkan Gülcüoğlu´na teşekkür ederek yapılan tesis vesilesi ile bizlere memleketimize hizmet yapma fırsatı veren başkanımıza teşekkür ediyoruz. Yapılan yeni parkta aile büyüğümüzün ismini yaşatarak bizleri şereflendirdiler kendilerine teşekkür ediyorum? dedi.

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ise yapılan çalışmalar ve ülke gündemine değinerek;?6360 sayılı yasa ile birlikte hepinizin de bildiği gibi Büyükşehir belediyelerine köylerimiz ve beldelerimiz mahalle olarak bağlandı. Bu çerçevede bizler de çalışmaya başladık. Bu yasa Kayseri gibi büyükşehir belediyesi olan diğer illerde de ilk kez bu dönemde uygulanmaya başlandı. Göreve gelir gelmez yaptığımız çalışmalarla mahallelerimizin eksikleri belirledikten sonra bunlar nasıl gideceğimize yönelik proje ve planlama çalışmalarını başlattık. Bu çerçevede mahallelerimizin alt yapı ve üst Yapı sorunları ile yıllara münhasır birçok sorunu vardı. Elhamdülillah mahallelerimiz eksilerini ivedilikle gidererek bu ve buna benzer tesislerimizi hizmete açtık açmaya devam ediyoruz. Kıymetli misafirlerim ülkemiz her gün biraz daha kalkınıyor biraz daha büyüyor ve dünya coğrafyasında ben de varım diyor. Büyümenin sinyalleri tüm ülkeye verilirken gönül coğrafyamız dediğimiz bizim coğrafyamızda uzatılan elle mesajını veriyor. Şükürler olsun bizlerde bu büyümeden ilçemizin payını alıyoruz. Bünyan olarak Cumhuriyet tarihinden bugüne kadar iddialıdır altını da net ifadelerle kalın çizgilerle çiziyorum Bünyan olarak Cumhuriyet tarihinden bugüne kadar ki gerek yeraltına gerekse yer üstüne en kapsamlı yatırım yine bu aciz kardeşinize nasip oldu. Şükürler olsun hamdolsun bunların hepsi sizlerin duasıyla yapılıyor? diye konuştu.

HAYIRSEVERLER TAZİYE EVİ ve MUHTARLIK YAPACAK

Başkan Gülcüoğlu;?Burada bir kardeşimiz var hayırsever Atakan Çakır Bey bu organizasyonu yapılmasında emeği ve gayreti geçen kardeşimize teşekkür ediyorum. Şimdi izin verirseniz Atakan Bey´e bu tarz organizasyonları yapmanın dışında biraz daha hayra yöneltelim istiyorum. Mahallemizin bir taziye evi ihtiyacı var ve bir muhtarlık çalışma odasına ihtiyacımız var. Bunu Atakan Bey de en kısa zamanda istiyoruz inşallah şimdiden kendilerine teşekkür ediyoruz. Değerli muhtarımızın gayretini ve çabasını biz biliyoruz kendisine de ayrıca teşekkür ediyorum? dedi.

Bünyan Kayamakı Ömer Şahin´de yaptığı konuşmada Başkan Gülcüoğlu´na ilçenin dört bir tarafından açılan tesisler ve yapılan yatırmalar için teşekkür etti. Yapılan konuşmaların ardına açılış kurdelesi kesilerek park alanı gezildi. Konya Grup Kaşıks ve semazen gösterileri sonrası Sanatçı Esat Kabaklı misafirlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Katılımcılar hep bir ağızdan söylenen türkülere eşlik etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Talas'ta hafta sonu ramazan dolu dolu

Artık Çekilmez Oldun Yarışması, 9'uncu kez Erciyes'te start alıyor

'Türkiye Yüzyılı Marşı'nın Bestekarı Arzen Kayserililerle buluştu

Yarım asırlık güğümün sırrı

Büyükşehir'den "çocuklara özel" tiyatro

Talas'ta Yücel Arzen Heyecanı

Türk Sanat Müziği Kent Korosu konseri

Talas'ta Yücel Arzen konseri

Bağcılık kültürü Germir'deki Bağ Müzesi'nde yeniden canlanacak

Talas'ta çocuklar tiyatro ile eğlendi

Talas'ta büyük usta Tevfik Soyata'dan musiki faslı

Talas'ta bu hafta 'Maharetli Eller' günü

Esma'ül Hüsna Hüsn-i Hat Sergisi açıldı

Kayserili Sanatçı İsmail Özbek, Yeni Şiir Klibini Çıkardı

Talas, Mehmet Akif'i sergiyle andı

Türkiye'nin en büyük kayadan oyma müzesi