BÜNYAN BELEDİYESİ´NDEN

BÜNYAN BELEDİYESİ´NDEN

İĞDECİKLİ KADINLARI SEVİNDİREN HİZMET

Bünyan belediyesi bir yandan ilçenin alt yapısını yenileyerek ilçeye modern bir görüntü kazandırırken diğer taraftan sosyal ve sportif alanlarının açılışlarına devam ediyor.
Bünyan Belediyesi tarafından İğdecik mahallesinde yapımı tamamlanan çocuk oyun parkı düzenlenen sade törenle hizmete sunuldu. İğdecik mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği açılışta konuşan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu;? İlçe merkezinde alt ve üst yapı projelerinin deva ettiğini aynı zamanda da 6360 Sayılı yasayla yeni mahalle olan yerleşim anarından vatandaşların sosyal hayata adapte olabilecekleri çocukların ve vatandaşların vakit geçirebilecekleri sosyal ve sportif alanları hizmete sunmaya devam ettiklerini kaydetti. İğdecikli bayanlar park ve dinlenme alanı yapılmasından gayet memnun olduklarını oturup sohbet edebilecekleri bir mekâna kavuştuklarını belirterek Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu´ndan fitness alanı da talep ettiler.
Başkan Şinasi Gülcüoğlu Yaptığı konuşmada 15 Temmuz darbe girişimine değinerek; 15 Temmuz´da, bu ülkenin Kurtuluş Savaşı´nda olduğu gibi Birinci Dünya harbinde olduğu gibi yedi düvelin saldırdığı, içimizdeki başta Fethullah Gülen ve işbirlikçi şebekesi ile bir mücadeleye tutuştuk. Bu oyun Batanın yüzyıllardır üzerimizde oynadığı oyunun sinsi bir parçasıydı. İşte Diyarbakır´da aynı senaryonun bir parçasını diğer vatan hainleri orada oynadılar. Ama büyük Türkiye İnşallah bunları da def edecek ve Osmanlı adaleti ile dün olduğu gibi 20 milyon kilometre kareye adalet dağıtan bu ülke İnşallah sizlerin duası ve desteğiyle yeniden o günlerde erişecek. Artık hainlerini açık adresi çok net belli bunu görmemek için ahmak olmak lazım. Biz biliyoruz ki bu millet feraset sahibi Necip millet zeki bir millettir düşmanını artık çok net olarak gördü. İslam´ı kullanan kutsal dinimizi kullanan ve şerefli Türk subayını elbisesini giymiş bu vatan hainlerine de dağdaki eşkıyaya da dün olduğu gibi bugünde gereken cevabı verecektir. 27 Mayısta 3 evladını darağacına gönderirken içine ağlayan bu millet 15 Temmuz´da sokaklarda Cumhurumu size yedirmem, bu vatanı size böldürmem başkomutanımı size yedirmem diyerek ferasetini ve Necipliğini yine gösterdi. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, ellerinizden öpüyorum? dedi.
Millete hizmet yolunda verilen görevi en iyi şekilde değerlendirmek için gece gündüz çalıştıklarına dikkat çeken Başkan Gülcüoğlu;?2014 30 Mart´ta bize bir görev verdiniz dediniz ki bize hizmet et samimi ol dürüst ol gücünün yettiği kadar hizmet et. Allah biliyor ya gecemizi gündüzümüze kattık ve size layık size yaraşır bir belediye bir Belediye Başkanı olmaya çalışıyoruz. Kıt kanaat imkânlarımızla oluşturduğumuz 46 mahallede çalışmalarımızı birer birer hizmetlerinize veriyoruz ve İnşallah ileride çok daha güzellerini Sizler hediye edeceğiz. Yavrularımızın hanımefendilerin değerli büyüklerimin burada vakit geçirebilecekleri bir alanı sizlerin hizmetine sunacağız. Çocuklarınız, torunlarınız oynarken sizler de burada istirahat edip sohbet edesiniz diye bu tesisleri yapıyoruz İnşallah hayırlı olur? diye konuştu.
Yapılan dua ve açışlın ardından Başkan Şinasi Gülcüoğlu ve vatandaşlar fidan dikimi yaptı. Vatandaşlar özellikle kadınlar Başkan Şinasi Gülcüoğlu´na teşekkür ederek;? Başkanımız mahallemizi güzelleştirmek için çalışıyor. Kendisine teşekkür ediyoruz. Başkanımızdan çok memnunuz? dediler.



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ