BÜNYAN MEYDANLARI

BÜNYAN MEYDANLARI

MİLLİ BİRLİK GÜNÜ´NDE DOLDU TAŞTI ...

Hain darbe girişiminin yıl dönümü vesilesi ile tertiplenen ?15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü"´ programları kapsamında Bünyan´da düzenlenen etkinliklere ilçe sakinleri yoğun ilgi gösterirken meydanlar doldu taştı?
Slogan ve marşlar eşliğinde başlayan yürüyüşe Bünyan Kaymakamı Ömer Şahin, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Eren Taşan, Cumhuriyet Savcıları Seçkin Gökçe ve Emirhan Mısırlı, AK Parti Bünyan İlçe Başkanı Savaş Gökçe, ,daire amirleri, şehit aileleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşlar yürüyüşe bayraklarla süslenmiş araçlar ve atlı kortejler oluşturarak eşlik etti. Yürüyüş Salıpazarı Meydanı´nda hazırlanan tören alanına kadar sürdü.
Bünyan´da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerinde dayanışma ve coşku hâkimdi. Vatandaşlar akşam saatlerinden itibaren meydana akın etti. Bünyan Belediyesi tarafından hazırlanan alanda etkinlikler saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Kur´an-ı kerim tilaveti sonrası etkinlikler dev ekrandan Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın İstanbul´da yaptığı konuşmanın izletilmesi, 15 Temmuz belgeselleri, şiir dinletileri ve dualar ile devam etti. 15 Temmuz gecesi Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı´nda şehit düşen Cennet Yiğit´in babası Yahya Yiğit yaptığı konuşmayla herkesi duygulandırdı. Yiğit;? Kızım al bayrak uğruna, bu hilal uğruna şehit oldu. Değil bir evladım bin evladım olsa bu vatana feda olsun? diye konuştu. Törende konuşan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu 15 Temmuz şehitlerine rahmet dileyerek, ?Ülkemiz ve demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçen, Şerefli Türk Silahlı Kuvvetleri müessesi içine yuvalanmış namert Fetö´cü teröristlerce 15 Temmuz´daki kalkışmanın birinci yılında dimdik ayaktayız. Millet olarak ülkemizde ameliyat yapmak isteyen tüm hainlere, kirli ellere gereken cevabı verdik, vermeye devam ediyoruz. O gün olduğu gibi bugünde meydanları doldurdunuz hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Milletin desteği ve duası oldukça hiç kimse vatanımıza ve milletimize gölge düşüremez. Meydanlara sahip çıkan tüm hemşehrilerimize ve Türk milletine bir kez daha teşekkür ediyorum? değerlendirmede bulundu?
Bünyan Kaymakamı Ömer Şahin de şehitlere rahmet dileyerek başladığı konuşmasında 15 Temmuz gecesi Türk milletinin tüm dünyaya vatan sevgisini ve ferasetini gösterdiğine dikkat çekti. Kaymakam Şahin meydanları dolduran vatandaşlara teşekkür etti.
Gece boyu etkinlikler marşlar, şiir, dua ve okunan Kur´an-ı Kerim´lerle devam ederken dev ekrandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Ankara´da yaptığı konuşma izletildi, sabah namazı öncesi vatandaşlara Bünyan Belediyesi tarafından çorba ikram edildi. KURUM BÜLTENİ


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor