BÜNYAN VE MAHALLELERİN ÇÖP TOPLAMA ALANI TAŞINIYOR

BÜNYAN VE MAHALLELERİN ÇÖP TOPLAMA ALANI TAŞINIYOR

“HER ŞEY İLÇEMİZ İÇİN”

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, uzun süredir üzerinde çalıştıkları projenin netleştiğini, Bünyan çöp depolama alanının taşınacağını söyledi.

Başkan Altun, Bünyan ilçe merkezi ve tüm mahallelerin çöplerinin yapımına başlanan transfer istasyonunda toplanarak şehir çöplüğüne götürüleceğini kaydetti.

Başkan Özkan Altun,"Bünyan'ımızın güzelliğini gölgeleyen ve kaldıracağız dediğimiz vahşi çöp depolama alnındaki çirkin görüntüye son veriyoruz. İlçemizin büyümesi ile şehir merkezinde kalan ve buna bağlı olarak yangın, çöp suyunun yeraltı suyuna karışması, çöplerin etrafa dağılıp geniş bir alanı kirleterek görüntü ve çevre kirliliği oluşturması, kötü koku, başıboş hayvanlar, haşereler gibi sebeplerden dolayı çevre ve insan sağlığını büyük ölçüde tehdit eden vahşi çöp depolama alanını taşıyoruz. Büyükşehir Belediyemizle birlikte yapımına başladığımız katı atık transfer istasyonuyla vahşi depolamaya son vererek ilçemizdeki çöp alanını kaldırıp ilkel depolamayı bitiriyoruz. Bundan sonra ilçe merkezi ve mahallelerimizden topladığımız çöpler transfer istasyonunda toplanarak şehir çöplüğüne götürülecek. Mevcut çöp depolama alanımızda ise rehabilitasyon çalışmalarını kısa sürede tamamlayacağız. Yapacağımız ağaçlandırma çalışması ile burası bölgenin en güzel doğal yaşam alanlarından biri haline gelecek. Projede emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Memleketimize hayırlı uğurlu olsun." dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da