BÜNYAN´A DOĞALGAZDA

BÜNYAN´A DOĞALGAZDA

SONA DOĞRU

Kayserigaz, 2015 yılında çalışmalarına başladığı Bünyan İlçesi´ni doğalgaza kavuşturma projesinde sona doğru yaklaşıyor.
Kayseri´nin merkez ilçelerinden sonra, diğer ilçelerin de doğalgaz kullanabilmesi için altyapı çalışmalarını genişleten Kayserigaz, Bünyan İlçesi´ne doğalgaz arzı sağlamak için yoğun bir şekilde çalışıyor. Kayserigaz´ın yatırım planına 2015 yılı içinde dahil ederek yine aynı yıl içinde büyük bir hızla çalışmalarını başlattığı Bünyan İlçesi´ne, 2016 yılı Kasım ayı sonuna kadar doğalgazın ulaştırılması planlanıyor. Doğalgazın, Bünyan İlçesi´ne Gömeç Mahallesi üzerinden çelik hatlar kullanılarak yapılacak altyapı yatırımı ile ulaştırılması planlanıyor.
Kayserigaz Proje Müdürü Murat Akdağ yaptığı açıklamada; ?Doğalgazın Bünyan´a kazandırılması için ekiplerimizle beraber 2015 yılından itibaren büyük bir titizlikle çalışıyoruz. Bünyan´a bu zamana kadar 30 km çelik hat, 178 km polieliten hat yatırımı yapıldı ve bu yatırımlar için şimdiye kadar 14,8 milyon TL harcandı. Kasım ayı içerisinde yapacağımız gaz verme töreni ile Bünyan Halkı´nı doğalgazın konforu ve ekonomisiyle buluşturmayı planlıyoruz. Sürdürdüğümüz çalışmalar neticesinde Bünyan´ın doğalgaza ulaşmasında sona doğru yaklaştığımızı görmek bizi mutlu ediyor. Doğalgazın Bünyan´a ve Bünyan Halkı´na büyük katkı sağlayacağını umuyoruz? dedi.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor