BÜNYAN´A ÖNEMLİ YATIRIM

BÜNYAN´A ÖNEMLİ YATIRIM

BAŞKAN ÇELİK BÜNYAN´DAKİ PINARBAŞI MESİRE ALANINI GEZDİ VE BU GÜZELLİĞE GÜZELLİK KATACAK YENİ BİR PROJE HAZIRLADIKLARINI SÖYLEDİ

Bünyan´ın Pınarbaşı bölgesi, Büyükşehir Belediyesi´nin üstlendiği projeyle şehrin en güzel alanlarından birisi haline gelecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Bünyan ziyaretinde Pınarbaşı bölgesini de gezdi ve bölgede yapılacak çalışmalarla ilgili incelemeler yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Bünyan´ın en güzel alanı olan Pınarbaşı bölgesinde detaylı bir şekilde incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ve Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte bölgeyi gezerek yapılacak yeni projeden bahsetti.

?ÖZEL BİR PROJE HAZIRLANDI?

KASKİ´nin bu bölgeye yaptığı içme suyu deposunu da gezen Başkan Çelik, bölgenin su kapasitesine ilişkin bilgiler aldı. Pınarbaşı mesire alanında piknik yapan vatandaşlarla da görüşen Başkan Çelik, bu bölge için özel bir projeyi hayata geçireceklerini söyledi. Bölgenin sadece Bünyan´ın değil tüm şehrin kullanımına sunulacağını vurgulayan Başkan Mustafa Çelik, ?Bünyan´ın en gözde doğal güzelliklerinden olan, civarın içme suyu ve sulama suyunun kaynak noktasındayız. Ekiplerimizle incelemelerde bulunduk. Bu güzelliğe daha da güzellik katacak yeni bir proje hazırladık. Bu bölgeyi sadece Bünyan´ın değil tüm Kayseri´nin kullanabileceği bir alan yapacağız. Rabbim böyle güzellikler vermiş. Yapacağımız çalışmalarla artı güzellikler ilave edeceğiz. Sıcak soğuk piknik alanları yapacağız. Halen gençlerin yüzdüğü alanı temizleyerek doğal havuz haline getireceğiz. Yeşil dokuyu artıracağız ve çiçekler dikeceğiz. Sert zeminler en az olacak şekilde olacak? dedi.

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu da yapılacak olan çalışma nedeniyle şahsı ve ilçesi adına teşekkür etti.

BAŞKAN ÇELİK PİKNİKÇİLERLE SOHBET ETTİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Bünyan-Pınarbaşı bölgesini ziyaretinde mesire alanını da gezerek piknik yapmak için gelenlerle sohbet etti. Vatandaşlardan bölgeyle ilgili görüşlerini alan, piknik yapmak için nerelerden geldiklerini soran Başkan Çelik, sıcak ve samimi sohbetler gerçekleştirdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da