BÜNYAN´DA

BÜNYAN´DA

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLANDI

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, AK Parti Bünyan İlçe Başkanı Özkan Altun ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü´nde çalışan kadınları ziyaret ederek çiçek verip kadınlar gününü kutladı.

Belediye binasında çalışan kadın personel ile ilçe merkezindeki resmi ve özel işletmelerdeki kadın personele çiçek vererek Kadınlar Günü´nü kutlayan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, kadınların her zaman hatırlanması gerektiğini söyledi. Kadınların toplumun en küçük birimi olan ailenin temel direklerini oluşturduğunu ifade eden Başkan Gülcüoğlu, Dünya Kadınlar Günü´nün tüm kadınlara sağlık ve mutluluk getirmesini diledi.

Daha sonra Bünyan Belediyesi Düğün Salonunda düzenlenen etkinliklere katılan Başkan Şinasi Gülcüoğlu:? İslam da kadına verilen öneme dikkat çekerek kadına şiddetti kesinlikle kabul etmeyerek kınadığını belirtti. Başkan Gülcüoğlu ;?Yılda bir gün anmak yerine her gün sizden helallik istesek her gün sizinle ilgili programlar düzenlesek sizin hakkınızı ödeyemeyiz. O yüzden Çağ açıp Çağ kapatan Fatih´i, dünyaya getiren, Kurtuluş Savaşı´nda destanlar yazan, tankların önüne yatan, silahlı teröristlere karşı duran siz değerli kadınlarımıza selam olsun diyor bu anlamlı gününüzü tebrik ediyorum? dedi.

Kapitalist sistemin Emperyalist sistemin kadını bir meta olarak gördüğü o Orta çağ karanlığından, İslam ışığıyla nurlanmış ana olmanın, kadın olmanın gerçek hakkını elde etmiş sizlere tekrar selam ediyorum diyen Başkan Gülcüoğlu;? Hala Emperyal düşüncede Kapitalizmde kadın bir meta olarak değerlendirildiği bir meta olarak ele alındığı gözümüzden kaçmayan bir realitedir. Batı toplumlarını incelediğinizde bundan daha öteye gidemezsiniz. Yılda bir gün Kadınlar Günü düzenlemek suretiyle güya kadınları hak ettiği yere taşıyacak hak ettiği değeri vereceklerini zannedenlere İslam perspektifinden bir cevap veriyorum kadının 365 gün helallik alsanız yine de hakkını helal edilmesine yeterli olamaz? diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor