BÜNYAN´DA ALTYAPI

BÜNYAN´DA ALTYAPI

YATIRIM KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu başkanlığında; 2016 yılı içinde Bünyan´da yapılacak olan alt yapı yatırımları koordinasyon toplantısı yapıldı.
Bünyan Belediyesi Meclis Salonu´nda düzenlenen toplantıya Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu´nun yanı sıra Kayserigaz, Kayseri ve Civarı Elektrik Türk Anonim Şirketi, KASKİ ve PTT kurumlarından temsilciler katıldı. Başkan Şinasi Gülcüoğlu 2016 yılı içinde Bünyan´da ağır bir altyapı yatırımı yapılacağını belirterek, ?Önümüzde doğalgaz altyapı çalışması, 12 bin metrelik asbestli su şebekesinin değişmesi, elektrik hatlarının yer altına alınması gibi ağır yatırımların yaşanacağı bir süreç var. Yapılacak alt ve üst yapı çalışmalarıyla ilçemiz 2016 yılı içinde de bir şantiye görüntüsünde olacak. Bu süreçten vatandaşlarımızın en az şekilde etkilenmesi için yapılacak yatırımların taraflarıyla bir araya gelerek koordineli bir çalışma sergilenmesini istedik? dedi.
Başkan Gülcüoğlu yapılacak olan projeler hakkında bilgi vererek; ?İnşallah bu yıl başlayacak olan SUKAP projesi kapsamında 12 bin metrelik asbestli içme suyu hattı temizlenecek. Bir aksilik olmadığı takdirde doğalgaz altyapısı tamamlanacak. Bunlarla birlikte enerji nakil hatları yer altına alınacak. Kamu kaynaklarını yerinde ve doğru kullanmak adına bütün bu çalışmaların tamamlanmasının ardından bizde üstyapıda yaya kaldırımı, peyzaj ve asfaltlama gibi çalışmaları yaparak, yıllarca sağlıklı bir şekilde kullanabilecek cadde ve sokakları Bünyanlı hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız? şeklinde konuştu.
Toplantıya katılan temsilciler ise Başkan Şinasi Gülcüoğlu´na böyle bir toplantı organize ettikleri için teşekkür ederek, ?Bünyan´da yıllarca kullanılabilecek ciddi bir altyapı yatırımı yapılacak. Bizleri bir araya getirmeniz yapılacak çalışmaların bir uyum içerisinde yürümesini sağlayacak? dedi.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor