BÜNYAN´DA EV SAHİBİ OLMA SEVİNCİ YAŞANDI

BÜNYAN´DA EV SAHİBİ OLMA SEVİNCİ YAŞANDI

Bünyan´da TOKİ tarafından yapımı devam eden 216 konut projesinde hak sahiplerinin konutları çekilen kura ile belirlendi. Belediye Düğün salonunda gerçekleşen çekilişle Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, TOKİ yetkilileri, Belediye Meclis üyeleri ve

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, törende yaptığı konuşmada vatandaşları projeye teşvik etmek için kendilerinin de kayıt yaptığını belirterek ?sizlerle bir arada olmanın aynı heyecanı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bünyan´da artık armudun sapı üzümün çöpü dönemi bitti. Orada o vardı, burada şu vardı, ben onu sevmiyorum o beni sevmiyorum gibi iç kavgalar çekişmeler artık hepsi bük deresine atıldı. Artık Bünyan´da top yekûn kalkınma, hamle yapma, geleceğe doğru koşma ve geleceğini yakalama dönemi var? dedi.

Yaptığımız araştırmalar ve incelemeler neticesinde bugün bile hala ciddi bir konut stokuna ihtiyacımız olduğunu belirlemiştik. Bu çerçevede çalışmalarımızı başlattık. Toplu Konut İdaresi vatandaştan veya belediyeden mülk satın almak suretiyle herhangi bir yere konut yapmıyor. Hazine arazilerini istiyor. Bizim elimizde üç alternatifimiz vardı bir tanesi hala mevcut TOKİ buraya iki blok ya da üç blok sığar ya da sığmaz.Bir de tepedibi mevkisi dediğimiz bölge var ki burasının da zemin etütleri yapıldığında konut yapımına uygun olmadığı anlaşıldı. Öte taraftan şu an halihazırda belirlenen yerimiz var burada karar kılınması gerçekten Bünyan´ın 2040´larını 2050´leri düşündüğümüz zaman çok isabetli bir yer seçimi olduğunu inşallah hep birlikte göreceğiz. Yakın zamanda bir kamu yatırımı faaliyete geçecek nüfus artışıyla birlikte belirlenen alanın ne kadar yerinde olduğu ortaya çıkacak.  Kura çekiminin her birinize hayırlı olmasını temenni ederken, geleceği kucaklayan bir proje olmasını Cenabı Allah´tan niyaz ediyorum? diye konuştu.

Vatandaşlar ise sunulan bu imkân için ve emekleri için Başkan Gülcüoğlu´na teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler. Kura çekilişi heyecanlı ve renkli görüntülerle sona erdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor