BÜNYAN´DA PARKLAR GECELERİ DOLUP TAŞIYOR?

BÜNYAN´DA PARKLAR GECELERİ DOLUP TAŞIYOR?

Bünyan İlçesi´nde ki park alanı eksikliğini gören ve uyguladığı başarılı park projeleri ile vatandaşları yeni park alanları ile buluşturan Bünyan Belediyesi yaz aylarında vatandaşların ilgi odağı olan parklarla hayata geçirilen projelerin ne kadar yerin

Yapılan yeni parklar vatandaşların aileleri ile birlikte hoşça vakit geçirdiği, çocukların eğlenerek oynadığı, fitness aletleri, futbol ve voleybol sahaları ile spor yapılabildiği, yürüme yolları ile insanları sağlıklı yaşama teşvik eden parklar yeni birer yaşam alanı olarak vatandaşların kullanımına sunuluyor.

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ilçede biryandan alt yapının tamamen değiştiğini diğer yandan ise vatandaşlara üst yapıda sosyal alanlar oluşturmaya devam ettiklerini ifade etti. Başkan Gülcüoğlu;? Her yaştan vatandaşsımızın kullanabileceği modern parkalarımıza gösterilen ilgi hayata geçirdiğimiz projelerin ne kadar yerinde olduğunu gösteriyor. İnşallah devam eden çalışmalarımız kapsamında her mahallemizde bu tarz sosyal alanları kullanıma sunmaya devam edeceğiz? değerlendirmesinde  bulundu?

Parkları ziyaret eden Bünyanlılar beğenilerini ifade ederek ?çok iyi planlanmış, yeni, modern, her biri ayrı bir güzellikte ve farklı tasarımlarda, ilçemize yakışır güzel parklarımız oldu. İlçemizin farklı noktalarındaki bu parklarda spor yapmak, yürüyüş yapmak ta ayrı bir zevk? diyerek Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu´na teşekkür ettiler.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor