BÜNYAN´LI ŞEHİT POLİS MUZAFFER

BÜNYAN´LI ŞEHİT POLİS MUZAFFER

GÖZ YAŞLARI ARASINDA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Diyarbakır´ın Sur ilçesinde önceki gün kanlı terör örgütü Pkk mensubu teröristlerce zırhlı polis aracına düzenlenen roketatarlı saldırı sonucu şehadet şerbetini içen özel harekat polisi Muzaffer Can Ersoy baba ocağının bulunduğu Bünyan ilçesinde sevenlerinin göz yaşları arasında son yolculuğuna uğurladı?
Henüz daha 25 yaşındaydı? 1.5 yıl önce dünya evine girmiş ve 6 ay önce babalığı tatmıştı? Umutları, hayalleri vardı geleceğe dair? Biricik kızı Zeynep´in büyüdüğünü görecek, elinden tutup okula götürecekti? Muzaffer Can ERSOY´da polisliği meslek seçmişti kendine tıpkı kardeşi Mustafa gibi? ?Söz konusu Vatan ise gerisi teferruat ? deyip gözünü kırpmadan bütün sevdiklerini geride bırakıp Özel Harekat Polisi olarak eli kanlı hainlere karşı durmak için gitmişti Diyarbakır´a... Meslektaşları ile birlikte kahramanca göğüslüyorlardı kahpece tertiplenmiş her türlü saldırıyı? Taa ki 06 Eylül´e kadar? Eli kanlı katillerin kahbece düzenledikleri roketatar saldırısı ile sığındıkları zırhlı aracın içinde meslektaşı Mustafa Turanlı ile birlikte içti şehadet şerbetini Muzaffer Can Ersoy? Yaşananlardan zarar görmesinler diye 15 gün önce baba ocağına gönderdiği Eşinin ve biricik kızı Zeynep´in hasretlerine fazla dayanamayıp al bayrağa sarılı tabutla o da dönüp geldi baba ocağına?
Diyarbakır´da düzenlenen törenin ardından uçakla Kayseri´ye getirilerek Eğitim ve Araştırma hastanesi morguna konulan Ersoy´un naaşı, sabah saatlerinde kendisi gibi polis memuru olan kardeşi Mustafa Ersoy ile özel harekat polisi meslektaşları tarafından alındı.
Büyükşehir Belediyesine ait cenaze taşıma aracıyla kortej eşliğinde Bünyan ilçesinin Fatih Mahallesi´ndeki baba evine getirlen şehit Ersoy´un naaşı, helallik alınmasının ardından ilçe meydanına götürüldü. Vali Orhan Düzgün, AK Parti Kayseri Milletvekili Kemal Tekden, MHP Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, 24. dönem milletvekili Sadık Yakut, Garnizon Komutanı Tümgeneral İsmail Yalçın, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, şehitler derneği Başkanı Ali Yavuz ilçe belediye başkanları, meslektaşları, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaşla birlikte şehidin babası Paşa, annesi Ayşe, eşi Esra, kardeşi Mustafa Ersoy ile yakınları, katıldı.
Ersoy´un 6 aylık kızı Zeynep de yakınlarının kucağında babasının cenaze törenine iştirak etti. Anne Ayşe Ersoy´u kadın özel harekat polisleri teselli etmeye çalıştı. Şehidin eşi, babası ve kardeşinin metaneti ise dikkati çekti. Şehit Muzaffer Can Ersoy´un naaşı, burada İl Müftüsü Şahin Güven´in kıldırdığı cenaze namazını ardından ilçe şehitliğinde gözyaşları arasında toprağa verildi.
Ersoy´un tabutunun üzerine örtülen Türk bayrağı ise kardeşi Mustafa Ersoy´a teslim edildi.
HABER : C.USTEN / S.ERDOĞAN


BÜNYAN´LI ŞEHİT POLİS MUZAFFER CAN ERSOY GÖZ... paylaşan: kaytv



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da