Bünyanlılar Ramazan´ın Bereketini

Bünyanlılar Ramazan´ın Bereketini

Mahalle İftarlarında Paylaşıyorlar ...

Bu yıl ikinci kez düzenlenen ve vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi gören Bünyan Belediyesi İftar Buluşmaları B.Tuzhisar Mahallesi´nde devam etti. Mahallede kurulan dev iftar sofrası sadece B.Tuzhisarlıları değil çevre mahalle sakinlerini de aynı sofrada buluşturdu.
Bünyanlılar Ramazanın bereketini mahalle iftarlarında paylaşıyor. Bünyan Belediyesince tertiplenen iftar yemeklerinin sonuncusu Tuzhisar Mahallesi´nde gerçekleştirildi? İftar programına Bünyan Kaymakamı Ömer Şahin, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Keskin, Ali Erarslan, Özkan Altun, Erkan Kayapınar, Hüseyin Cüce, Mahalle Muhtarları Dursun Köse, Sultanhanı Muhtarı Salih Yalçınkaya, Karahıdır Mahalle Muhtarı Süleyman Orhan, şehit aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Tutulan oruçlar hep birlikte yapılan dualar ile açılırken Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu mahalle sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada ?Ramazan, paylaşım ve huzur ayıdır. Bereketin, sevginin, saygının, paylaşımın en yoğun yaşandığı bugünlerde halkımızla iç içe olmak bizim için son derece anlamlı ve önemlidir. Bu güzel kalabalığı burada görmek, bu güzel anı sizlerle paylaşmak bizim için şeref ve mutluluktur. Tüm İslam Âlemi´nin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum. Bünyan Belediyesi olarak Ramazan ayının heyecanı ve coşkusunun bütün mahallelerimizde yaşanması, için çaba sarf ediyoruz. Sizlerle aynı iftar sofrasında buluşuyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz? değerlendirmesinde bulundu?
İftar yemeği sonrası sahnelenen Semazen gösterisi, Hacivat-Karagöz, Aşık ile Maşuk ve Meddah gösterileri ile Karakaya sakinleri gönüllerince eğlendi. İftar buluşmasına katılan vatandaşlar genç yaşlı, kadın erkek yüzlerce mahalle sakinini bir araya getiren iftar programı için Başkan Şinasi Gülcüoğlu´na teşekkür ettiler?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor