BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ ?KAFES´ FİLMİNİ İZLEDİ

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ ?KAFES´ FİLMİNİ İZLEDİ

?GEÇMİŞTE OLDUĞU GİBİ BU GÜNDE İHANETİ GÖRÜYORUZ?

   Büyük Birlik Partisi Kayseri Milletvekili Adayları sinemada gösterime yeni giren Kafes filmini seyretti. Darbe yıllarını anlatan filmi İzleyen Büyük Birlik Partililer, merhum liderleri Muhsin Yazıcıoğlu´nun hayatından kesitler sunulan sahnelerde duygulu anlar yaşadı. Filmi değerlendiren İl Başkanı Yaşar Bekir Soğman,? Ülkeyi bölmeye çalışanların ve ihanet edenlerin açıkça gösterildiği film, geçmişi konu alsa da, senaryo günümüzde de aynen uygulanıyor. Herkesin haysiyetini sorgulayıp, safını belirlemesi gerekir? ifadesini kullandı..
Lütfü Şehsuvaroğlu´nun Kafes kitabından esinlenerek senaryosu hazırlanan ve yönetmenliğini Mahmut Kaptan´ın yaptığı Kafes filmi 12 Eylül Darbe döneminde cezaevlerinde işkenceye maruz kalan gençlerin hayatını ve dönemin ihanetlerini anlatıyor.
Başrollerinde İsmail Hacıoğlu,Nilay Duru,Fırat Şahin,gibi iismlerin yer aldığı dram filmi Kafes´i aileleri ile izlemeye giden Büyük Birlik Partisi Kayseri Milletvekili Adayları duygulu anlar yaşadı. BBP´nin Şehit lideri Muhsin Yazıcıoğlu´nun hayatından kesitlerin yer aldığı filmde dava arkadaşları gözyaşlarını tutamadı.
Film sonrasında, ülkede olan karışıklıkları ve geçmişte olan kaos dönemlerini kıyaslayan Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Yaşar Bekir Soğman, Geçmişte yaşanan olayların günümüz türkiye´sinde de yaşanmaya devam ettiğini gösteren bir film izlediklerini söyledi. Soğman? Biraz önce 12 Eylül zamanını ve o günlerde yaşanan entrika ve kaos olaylarını izledik. Bunların bir çoğunu dava arkadaşlarımız birebir yaşadılar. Yaşanan olaylara ve karşılığında ödenen bedellere baktığımızda, bu günlerde yaşananlarla fark göremiyoruz. Otuz yıl önce ülkede yaşanan kaos, kargaşa, ihanetler ne ise ; şimdide bu topraklarda yaşatılmaya devam ediliyor. O günlerde içimizde ihanet edenleri gördük, günümüzde de ihanet edenlerin yüzlerini görüyoruz. Bu senaryoları daha önce de yaşadık. Vatan millet diyerek yola çıkan insanların kendi çıkarları doğrultusunda neleri satabileceklerini gördük. Herkesin safını belli etmesi ve haysiyetini sorgulaması gerekir.? Diye konuştu.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı