?BÜYÜK DEVLET, KAHRAMAN MİLLET?

?BÜYÜK DEVLET, KAHRAMAN MİLLET?

Başkan Çelik, Cumhuriyet´in kuruluşunun 94. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı ve Cumhuriyet´in kazanımlarından bahsetti.

Başkan Çelik, Cumhuriyet´in kuruluşunun 94. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı ve Cumhuriyet´in kazanımlarından bahsetti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 29 Ekim 1923 tarihinde ilan edilen cumhuriyetin en önemli miraslarımızdan biri olduğunu söyledi. Türk milletinin fakru zaruret içinde büyük bir kahramanlık göstererek düşmanı yurttan kovduğunu ve bu büyük zaferi cumhuriyet ile taçlandırdığını dile getiren Başkan Çelik, şer güçlerle mücadelenin milli iradeden taviz vermeden kararlılıkla sürdüğünü söyledi. Başkan Çelik, Türkiye Cumhuriyeti´nin kahraman milleti ve büyük devleti ile önüne çıkan her engeli aşarak kutlu yolculuğuna devam edeceğini kaydetti.

?HER TÜRLÜ ŞER ODAĞI YOK EDİLECEK?

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bağımsızlığı şiar edinen Türk Milleti´nin, egemenliğine kast eden düşmanlara karşı her dönemde mücadele ederek destanlar yazdığını belirtti. Türk Milleti´nin bir ve beraber oldukça aşamayacağı hiçbir engel olmadığını dile getiren Başkan Mustafa Çelik, ?Ülkemizi parçalamak isteyen düşmanlara karşı tek vücut olarak verdiğimiz İstiklal mücadelesi bunun en güzel örneğidir. Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti üzerindeki hain planlarından vazgeçmeyen şer güçler, farklı zamanlarda ve farklı şekillerde planlarını devreye soksalar da aziz milletimiz bu oyunların hepsini bozmuştur. Milletimize ve devletimize karşı yapılan düşmanlıklar bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hak ettikleri karşılığı görecek ve her türlü şer odağı eninde sonunda kurutulacaktır. Çünkü devletimiz büyük, milletimiz kararlıdır? dedi.

?21. YÜZYILA DAMGA VURACAĞIZ?

Türkiye Cumhuriyeti´ni hafife alanların ve Türk milletini tanımaktan aciz olanların akıbetlerinin belli olduğunu, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yok edileceklerini vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Türkiye Cumhuriyeti´nin her türlü tehdidi milli iradeyle bertaraf ederek yoluna devam edeceğini söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti´nin her geçen yıl çok daha güçlendiğini, bölgesel ve küresel önemini her geçen yıl daha da artırdığını dile getiren Başkan Mustafa Çelik, ?Bu güçten korkanların koydukları engelleri İstiklal Mücadelesi ruhuyla aşacağız ve inanıyorum ki 21. Yüzyıla damga vuran bir ülke olacağız. Bunu yapacak gücümüz ve kudretimiz var. Bu duygu ve düşüncelerle İstiklal Mücadelesini cumhuriyetimizle taşlandıran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum. Cumhuriyetimizin 94. Yılını ve halkımızın Cumhuriyet Bayramını canı gönülden kutluyorum? dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”