Büyükkılıç, "Ramazan Ayı

Büyükkılıç,

Sosyal Belediyecilikte Sınav Ayıdır" ...

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ramazan Ayı içerisinde Melikgazi Belediyesi´nce başlatılan ve amacında beraberlik ve paylaşma gibi değerlerin yer aldığı ?Mahallemde İftar Var? etkinliğinin Yıldırım Beyazıt Mahallesi Kapalı Semt Pazaryeri´nde gerçekleştirildiğini söyledi.
Melikgazi Belediyesi olarak her zaman halkın içinde olduklarını hatırlatan Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Ramazan Ayı adeta sosyal belediyecilikte sınav ayı olduğunu bu neden ile bu sosyal çalışmayı ?Mahallemde İftar Var? etkinliği ile sosyal belediyecilik ilkesini yerine getirdiklerini belirtti.
Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık,AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, AK Parti Melikgazi Kadın Kolları Başkanı Sema Kocaoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Belediye Başkan Yardımcıları ile Daire Müdürlerinin iştirak ettiği iftar sofrasında Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, iftara iştirak eden mahalle halkının sofralarını gezerek vatandaşlar ile sohbet etti.
Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, YıldırımBeyazıt halkına yaptığı konuşmada konu ile ilgili şunları söyledi.
?Bu sofralar birlikteliğimizin, beraberliğimizin ve huzurun adeta ortak adresi olmaktadır. Bu huzur, sükunet ve birliktelik çok önemli. Komşular komşu değil mahallenin tümü aynı safrada ekmeğini paylaşıyor. Bu Anadolu´nun bir mayasıdır. Herkesin masasında iftarlık hazır ezanın sesini beklemektedir. Bu etkinliklerimiz ?Sosyal Belediyecilik´ anlayışımızın en iyi örneğidir. Ramazan´ın güzelliği burada, pişirilen bir kap çorba komşu ile paylaşılır. Özellikle bu tür mahalle ve toplu iftarlarda vatandaşlar bir araya gelerek sohbet eder, tanışır ve dostluklar kurar. ?dedi.
Mahalleli gençler ve çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, YıldırımBeyazıt Mahallesi´ne yapılan yatırım ve hizmetler ile sorunsuz bir bölge olduğunu çok katlı binaların yükselmesi ile mahallenin sosyal yaşamın ve ihtiyaçlarının da değiştiğini ve geliştiğini sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi