BÜYÜKKILIÇ, "SOSYAL BELEDİYECİLİĞİ

BÜYÜKKILIÇ,

ÖNEMSİYOR, DEĞER VERİYORUZ"

Özkar Özel Eğitim Uygulama Merkezi ile Şehit Yiğitcan Çiğa Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğretmenleri ile bir grup öğrenci ve velileri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç?ı makamında ziyaret ederek engellilere yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarından dolayı teşekkür ettiler.

Özkar Özel Eğitim Uygulama Merkezi ile Şehit Yiğitcan Çiğa Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri ?Melikgazi Belediyesi otizmli çocuklara her zaman yardımcı oluyor. Sosyal ve spor etkinliklere katılmamızı teşvik ediyor ve yardımcı oluyor. Okulumuzun çevresini güzelleştirdi. Okulumuzun yolunu asfaltladı, bahçeye çiçekler ekti. Biz çiçekleri ve ağaçları her gün suluyoruz. Memduh amca bize emanet etti. Spor aletleri verdi biz bunlarla spor yapıyoruz. Bize top aldı. Bazen okulumuza gelip sınıfları geziyor. Bizi hayvanat bahçesine götürüp gezdirecek söz verdi? dediler.

SOSYAL BELEDİYECİLİĞİ ÖNEMSİYOR, DEĞER VERİYORUZ

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise yaptığı açıklamada, ?Melikgazi Belediyesi olarak Sosyal belediyeciliği önemsiyor, değer veriyor ve özünde hizmet vermeye çalışıyoruz. Eğitime ve özellikle özel eğitim gerektiren ve ilgi isteyen bakıma çocuklarımız toplumun bir parçasıdır. Onlar hepimizin yavrusu olup sahiplenmeli ve gereken hassasiyeti göstermeliyiz. Kurum olarak gerekenleri yasal düzenlemeler içerisinde gerçekleştiriyoruz. Toplumumuzun vazgeçilmezi engelliler için daha fazla nasıl hizmet edebiliriz, işbirliği içerisinde yeni projeleri nasıl hayata geçirebiliriz konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Nezaketlerinden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum? dedi.

Teşekkür ziyaretine gelen öğrencilerden 11 yaşındaki 4. Sınıf öğrencisi Otizmli Yusuf Kahraman okuduğu Bayrak ve Okulumuz isimli şiiri okuyarak duygulu anlar yaşattı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi