BÜYÜKKILIÇ, SABAH KAHVESİNDE

BÜYÜKKILIÇ, SABAH KAHVESİNDE

Melikgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç, AK Parti kadın kolları tarafından Hunat seçim bürosunda düzenlenen Sabah kahvesi programına konuk oldu. Programa Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra AK Parti Melikg

Melikgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç, AK Parti kadın kolları tarafından Hunat seçim bürosunda düzenlenen Sabah kahvesi programına konuk oldu. Programa Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, İl Kadın Kolları Başkanı Venhar Pakırtaşı, Melikgazi Kadın Kolları Başkanı Selma Kocaoğlu ve kadın kolları üyeleri katıldı.
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Venhar Pakırtaşı, yaptığı konuşmada; ``AK Parti kadın kolları olarak biz birlikte Kayseriyiz diyoruz. Çünkü birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır. Sabah kahvesi adı altında her gün üç mahallede programlar yaparak belediye başkanlarımızı sizlerle yanında buluşturuyoruz. Seçimler zamanları siyasi partiler etkilenerek için aynaya bakma dönemleridir. Biz 5 yılda neler yaptığımız ile ilgili olarak aynaya baktığımızda, yüzünüze baktığımızda alnımız açık,yüzümüz ak parti olarak görüyoruz. Siyaset olduğu zor bir iş ama eğer adayınız iyi olursa, kendini ispatlamış birisi olunca hiç de zor olmuyor. Memduh başkanımız kendini ispatlamış bir belediye başkanımız. Bizler şehrimizin yöneticilerinin kıymetini bilmemiz lazım. Kayseri o kadar güzelleşti ve dikkat çekiyor ki bırakın Türkiye’yi en yurt dışında konuşulur oldu. Biz AK Partiyiz. Adalet ve Kalkınmanın partisiyiz. Kalkınma adaletle olur, adalet de eşitliktir. Biz zengin fakir herkese aynı mesafedeyiz. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın`` dedi.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı