BÜYÜKKILIÇ´TAN, KAYSERİSPOR VE BELLONA KAYSERİ BASKETBOL İÇİN MESAJ VAR!

BÜYÜKKILIÇ´TAN, KAYSERİSPOR VE BELLONA KAYSERİ BASKETBOL İÇİN MESAJ VAR!

?ŞEHRİN SORUMLULARI, SORUNLARA SORUMSUZCA YAKLAŞAMAZ?

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti´nde düzenlenen ziyarette konuşan Melikgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç, Kayserispor ve Bellona Kayseri Basketbol´a daha fazla destek olacaklarını belirterek, ?Şehrin sorumluluk makamlarına gelenler, sorunlara sorumsuzca yaklaşamaz? dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti´nde Başkan Veli Altınkaya ve gazetecilerle bir araya geldi. Burada gündemi değerlendiren Başkan Büyükkılıç siyasi konuların dışında spor konusunda da yapacaklarını anlattı. Başkan Büyükkılıç hem basketbol takımına hem de Kayserispor´un içinde bulunduğu duruma kayıtsız kalmayacaklarını ve kendi derdi olarak bu durumlarla ilgileneceğinin mesajını verdi. 

Konuşmaların ardından Spor Müdürümüz Mustafa Gürbüz´ün Kayserispor ve basketbol ile sorusuna cevap veren Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki´nin sporla ilgili söylemine değinerek, ?Özhaseki´nin takımı Ankaragücü´mü oldu, ben onu anlamadım? diye espri yaparak şunları söyledi: ?Biz muhabbet ortamında iş yapında bundan keyif alıyoruz. Kayserispor, şehrimizin medarı iftarı bir takımımız. Şuandaki konumu itibariyle sıkıntıları olabilir. Benim gözlemlediğim, Kayserispor´u sadece belediyelerin desteklemesi gerekiyor gibi gösteriliyor. Bu tutum tamamen yanlıştır. Kayserispor, iş adamlarımızın, endüstriyel çalışma yapanların yani hepimizin derdi olmalıdır. Takımımızın seyircisi değil, taraftarı olmalıyız. Geçmişte imkânsızlıklar içinde çok şeyler yaptık. Şehrin sorumluluk makamlarına gelenler, sorunlara sorumsuzca yaklaşamaz. Biz, şehrimizin her derdini kendimize dert ediniriz. Erciyesspor´un başkanlığını yaptığım dönemde futboldan hiç anlamazdım. Şimdi otorite durumuna geldim. Anahtar teslim süper lige takım çıkartılır. Basketbol takımımız da bizim için çok önemli. Özellikle salon sporlarına değer veren, yer veren ve onlarca spor salonu yapan ilçenin belediye başkanıydım. Şimdi de Büyükşehir´e talip olan bir insan olarak yeni dönemde çok daha büyük katkılar yapacağız. Hiçbir soruna kayıtsız kalmayacağız. Sorunları hep beraber çözeceğiz, bir kişinin üzerine sorun yıkmayacağız.?

Haber: Mustafa GÜRBÜZ-Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak