BÜYÜKKILIÇ’TAN VİDEO KONFERANS YÖNTEMİYLE TOPLANTI

BÜYÜKKILIÇ’TAN VİDEO KONFERANS YÖNTEMİYLE TOPLANTI

16 İLÇE BELEDİYE BAŞKANI İLE COVİD-19 SALGININA KARŞI ALINAN TEDBİRLERİ GÖRÜŞTÜ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 16 ilçe belediye başkanı ile video konferans yöntemiyle COVİD-19 salgınına karşı alınan tedbirleri görüştü.

Başkan Büyükkılıç, “Uyum kültürümüz salgınla mücadelede de kendini gösterdi. Birbirimize destek olarak süreci başarıyla yürütüyoruz” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ilçe belediye başkanları ile video konferans yöntemi ile bir araya gelerek hem 16 ilçenin taleplerini dinliyor hem de koordinasyonu sağlayarak çalışmaları yürütüyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın başkanlığında düzenlenen video konferans toplantısında 16 ilçe belediye başkanının yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman, Serdar Öztürk ve Bayar Özsoy’da hazır bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, video konferans toplantısının açılışında, herkesin görevinin başında hassasiyetle işlerini yürüttüğünü kaydetti.

Başkanlarla görüş alış verişinde bulunmak ve taleplerini dinlemek için böyle bir toplantı yapmayı istediğini belirten Başkan Büyükkılıç, akıllı şehirciliğin önemini de vurgulayarak, şunları ifade etti: “Akıllı şehirciliğin önemini ve 17 belediyemizin uyumla çalışmasını görüyoruz. Bizleri seven ve güvenen hemşehrilerimizin duygularına layık olarak çalışıyoruz. Sosyal, sağlık ve çevre konuları açısından herkes üstüne düşeni yapıyor. Şanslı bir şehirdeyiz. Bu şehir vatanına ve milletine inançla bağlı; yardımlaşmayı ve dayanışmayı ibadet bilen bir şehir. Mevzuata, kural ve yasalara uymayı kendine ilke edinen bir şehir. Bu sürecin kısa sürede geçeceğine inanıyoruz. Kamu ile dayanışma içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Böyle bir çalışmaya destek oldukları için bütün belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum”

İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARINDAN TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın konuşmasının ardından tek tek söz alan ilçe belediye başkanları da uyum içerisinde çalışmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarından dolayı Başkan Büyükkılıç’a teşekkürlerini iletti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi