BÜYÜKŞEHİR

BÜYÜKŞEHİR

KONSERVATUVARI İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

   Kayseri Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı´nın güz dönemi kursları için kayıtlar başladı. İstekliler 21 Eylül Çarşamba gününe kadar ön kayıt yaptırabilecekler.

   Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı´nın güz dönemi kurslarının ön kayıtları 15 Ağustos itibarıyla başladı. Ön kayıtlar 21 Eylül Çarşamba gününe kadar devam edecek. Güz döneminde hem büyükler hem de öğrencilere yönelik kurslar açılacak. Yetişkinlere yönelik güz dönemi kurslarında, bağlama,  gitar, kanun, kaval, keman, klarnet, ney, piyano, ud, vurmalı çalgılar, yan flüt, resim, tiyatro ve diksiyon kursları yer alacak. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Halk Müziği Korosu, Türk Sanat Müziği Korosu, Klasik Türk Müziği Korosu, Tasavvuf Müziği Korosu, Türk Sanat Müziği Kent Korosu ve Türk Halk Müziği Kent Korosu´na da başvuru yapılabilecek.

ÖĞRENCİLER İÇİN DE KURSLAR VAR

   Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı güz döneminde öğrenciler için de altı branşta kurslar açacak. 9-14 yaş grubundaki öğrenciler için açılacak kurslar için de 21 Eylül Çarşamba gününe kadar ön kayıtlar yapılabilecek. Öğrencilere güz döneminde bağlama, gitar, keman, ney, piyano ve tiyatro branşlarında eğitim verilecek.

   Yetişkinler ve öğrenciler konservatuvar kayıtlarını Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı´nın hizmet binasında ya da Kayseri Mahallesi içindeki konservatuvar şubesinde yaptırabilecekler. Kayıtlarla ilgili detaylı bilgi 232 20 40 nolu telefondan alınabilecek.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Talas Musiki Cemiyeti’nde bağlama kursu

Merkez Halk Kütüphanesi 7/24 Kütüphane oldu

Talas'ta hafta sonu ramazan dolu dolu

Artık Çekilmez Oldun Yarışması, 9'uncu kez Erciyes'te start alıyor

'Türkiye Yüzyılı Marşı'nın Bestekarı Arzen Kayserililerle buluştu

Yarım asırlık güğümün sırrı

Büyükşehir'den "çocuklara özel" tiyatro

Talas'ta Yücel Arzen Heyecanı

Türk Sanat Müziği Kent Korosu konseri

Talas'ta Yücel Arzen konseri

Bağcılık kültürü Germir'deki Bağ Müzesi'nde yeniden canlanacak

Talas'ta çocuklar tiyatro ile eğlendi

Talas'ta büyük usta Tevfik Soyata'dan musiki faslı

Talas'ta bu hafta 'Maharetli Eller' günü

Esma'ül Hüsna Hüsn-i Hat Sergisi açıldı

Kayserili Sanatçı İsmail Özbek, Yeni Şiir Klibini Çıkardı