BÜYÜKŞEHİR BAYRAMA HAZIR

BÜYÜKŞEHİR BAYRAMA HAZIR

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YAKLAŞAN KURBAN BAYRAMI NEDENİYLE BİR DİZİ TEDBİR ALDI

Vatandaşların bayramlarını huzur içerisinde geçirebilmeleri ve herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmamaları için bazı birimler 24 saat görev yapacak.
Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri bayram öncesi ve bayram süresince ana arterler ile alışveriş merkezlerinde Kocasinan ve Melikgazi zabıta ekipleri ile koordineli bir şekilde çalışarak 24 saat aralıksız denetim yapacak. Kurban Bayramı süresince açık alanlarda et çekimi ve sucuk yapımına izin verilmeyecek. Vatandaşlar zabıtayı ilgilendiren şikâyetlerini Büyükşehir Belediyesi Zabıtasının 232 29 60 nolu telefonuna iletebilecekler.
OTOBÜS SEFERLERİNE DÜZENLEME GELDİ
Bayram tatili süresince vatandaşların şehir içi ulaşımlarını hızlı ve rahat bir şekilde sağlamak üzere otobüs seferlerinde de düzenlemeler yapıldı.
Buna göre, bayramın ilk üç günü saat 06.30´da nöbetçi araçlarla başlayan seferler saat 08.30´dan itibaren normal seferlere dönecek. Bayramın dördüncü günü ise saat 06.00´da nöbetçi araçlarla seferlere başlayacak olan otobüsler, 07.30´dan itibaren normal saatlerinde yolcu taşımaya devam edecek.
MEZARLIK SEFERLERİ ÜCRETSİZ
Büyükşehir Belediyesi her bayram olduğu gibi vatandaşların kabir ziyaretlerini daha kolay yapabilmeleri için ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek.
11 Eylül Pazar günü (arife günü) gerçekleştirilecek ücretsiz otobüs seferleri, sabah saat 09.00´da Kiçikapı´daki Tacettin Veli Katlı Otoparkı karşısından başlayacak. Şehir Mezarlığı´ndaki bütün giriş kapılarına uğrayacak otobüsler, seferlerini 16.00´ya kadar kesintisiz sürdürecek. Mezarlık içerisinde hazır bulundurulacak araçlar da hasta, yaşlı ve özürlü vatandaşları, ziyaret edecekleri mezarların başına kadar ulaştıracak.
SU, ELEKTRİK VE DOĞAL GAZDA TAM GÜN MESAİ
Diğer yandan KASKİ, Kayseri ve Civarı Elektrik ile Kayserigaz arıza ekipleri de vatandaşların su, elektrik ve doğalgaz şikayetlerini gidermek için 24 saat kesintisiz mesai yapacak. Su ile ilgili şikayetler için vatandaşlar KASKİ Genel Müdürlüğü´nün 185, elektrik arızaları için Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş. Genel Müdürlüğü´nün 186 ve doğalgaz arızaları için de Kayserigaz´ın 187 nolu telefonlarını arayabilecekler.
KESİM YERLERİNDE VETERİNER HEKİM
Öte yandan Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı süresince kurban kesim yerlerinde veteriner hekim bulunduracak. Veteriner hekimler, isteyen vatandaşların kurbanlık hayvanlarını ücretsiz olarak kontrol edecek.



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da