BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

YAZ KURSUNA KATILAN GENÇLERE SERTİFİKALARI VERİLDİ

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı yaz dönemi kursları, öğrencilere sertifikalarının verilmesiyle sona erdi. Her yıl yaklaşık beş bin kişinin bir sanat dalında ilerlemesini sağlayan Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, yaz kurslarından yaklaşık 1000 öğrenciyi mezun etti.
Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı´nın Yaz Kursları Sertifika Töreni Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezi´nde yapıldı.
Törende konuşan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Salih Özgöncü, Büyükşehir Belediyesi olarak yaptıkları kültür sanat faaliyetleri ile ilgili bilgi verdi.
Yaz kurslarında 10-15 yaş grubu çocuklara sekiz dalda kurs verildiğini belirten Özgöncü, bu kursların yaz tatilini sanatla değerlendiren öğrencilerin sosyal bireyler olmasına katkı sağladığını söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in askerlerimizle beraber olmak için Şırnak´ta bulunduğunu ve bu nedenle törene katılamadığını ifade eden Salih Özgöncü, Başkan Çelik´in tüm öğrencilere ve ailelerine selamlarını iletti. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı´nın çalışmaları hakkında da bilgi veren Özgöncü, "Kayseri Mahallesi´ne yeni bir konservatuvar binası yapıyoruz. Burada 10-15 yaş grubu ve yetişkinler için kurslar açılacak. İstekliler 21 Eylül´e kadar konservatuvarımızın güz dönemi için başvuru yapabilirler. Ayrıca Büyükşehir Belediyemizin yanında 800 kişilik kütüphane yapıyoruz. Öğrenciler için çok güzel bir çalışma mekanı olacak. Bunun yanı sıra Meryem Ana Kilisesi´nde 24 saat açık kalacak kütüphanenin de yapımı devam ediyor" dedi.
Konuşmaların ardından yaz kurslarından mezun olan öğrencilere sertifikaları verildi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı